DolfijnFM | Bijna 23 miljoen door Curaçao North Sea Jazz

Het bedrag werd mede opgebracht door de ruim 4500 buitenlandse bezoekers | Foto: Andreas Terlaak

Het Curaçao North Sea Jazz festival leverde de economie van Curaçao bijna 23 miljoen dollar op. Dat heeft de University van Centraal Florida berekent.

Het bedrag werd mede opgebracht door de ruim 4500 buitenlandse bezoekers. Die besteedden ruim 600 gulden per dag op het eiland. Twee keer meer dan de normale toerist.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Bijna 23 miljoen door Curaçao North Sea Jazz

 1. Abraham Mossel

  @ De Rechtstaat, dat is door de oprichter van dit hele nep gedoe gedaan, miljoenen heeft hij zwart geld met dit project wit gewassen, denk ff aan Cuba ???!!!. lees waarom Ellie? meer als 1500 miljoen bezit, over tot de orde van de dag. ps er treden alleen ouden van dagen op, die weinig tot niks nada kosten, en de hotels waren half bezet, daarom word de ene na de andere faillite verklaard.

 2. De Rechtsstaat

  Hoi Brammetje, ik zou eerst vragen in opdracht van wie is dit onderzoek verricht.

  Wij moeten positief blijven, toch?

 3. Abraham Mossel

  Ik geloof er helemaal niks nada van dit NEP / TROLL verhaal. Alleen maar om volgend jaar subsidie te ontvangen van de regering, een vreemd bedrijf schud getalen uit de mouw, en het volk ! gelooft het, lijkt wel een nv van Gerrit de Raaf & Co Zwitserland etc. Nog 17 dagen Gerty, dan valt de bijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *