DolfijnFM | Chaos op Hato

Hato airport vooraangezicht | Harald Linkels

Chaos op het vliegveld gisteren. Lange rijen en wachttijden voor de Immigratiebalies.

Volgens ochtendkrant Èxtra het gevolg van een gebrek aan personeel en een groot aanbod aan vertrekkende passagiers. Zo’n 800 wilden weg met KLM, TUI, Air Canada en American Airlines. Die liepen daardoor vertraging op.

Hato is op dit moment ook bezig met een grote verbouwing. De immigratie is nu verhuisd naar beneden.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Chaos op Hato

 1. Arme AlcaLM Walle.

 2. Ay nos mes por .
  Amateurs

 3. Ja, laten we vooral de palmen weghalen, dan kan iedereen het gebouw zien waarbinnen het niet functioneert…. Al jaren dezelfde problemen, al jaren dezelfde “vriendelijke en vlotte” afhandeling, niet dus. Bon Bini na Korsou, kijkt u vooral maar naar het gebouw… Pffffff

 4. Staaltje van weeeeeeeeeeeeeer geen RESPECT tonen naar de toerist als MENS. Het IQ van die toerist is gelukkig wel zo hoog, dat hij en zijn omgeving nooit nog een keer naar Curacao komt. Trouwens de meesten komen ENKEL vanwege de “Benidorm prijs” voor een package deal.
  Staat Rutte straks met die infantielen , die hier mogelijk willen gaan investeren, de handelsdelegatie, ook in de dagelijkse(!) mensenmassa bij immigratie?

 5. Dit is vrijwel elke keer het verhaal wanneer KLM etc vertrekt. Maar immigratie weigert om meer mensen dan in te zetten!

  En ondertussen wel de airport fee verhogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *