DolfijnFM | Curaçao heeft eerste smart LED straatverlichting

De bedoeling is dat alle 32.184 lantaarnpalen op Curaçao smart LED krijgen | Extra

Willemstad – De straatverlichting in Julianadorp doet het weer. En dat is bijzonder om meer dan één reden. De lantaarnpalen zijn namelijk voorzien van smart LED lampjes, die op afstand bediend kunnen worden.

Ook in de wijk Seri Domi komen LED’s, waarmee flink op stroom kan worden bezuinigd. De twee wijken krijgen in totaal 550 lantaarnpalen. De bedoeling is dat alle 32.184 lantaarnpalen op Curaçao smart LED krijgen.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Curaçao heeft eerste smart LED straatverlichting

 1. De Rechtsstaat

  Woont Zus ook in Julianadorp?

  Ik had vernomen dat Zita in Julianadorp woont.

 2. Abraham Mossel

  Ik herinner mij nog dat Gerrit de Raaf ( dief ) in 2011 tegen een smart LED paal stond te hangen voor de deur van Constancia het viswijf en de mondkapjes dief etcetra, liep rond te shreeuwen dat hij dit binnen 3 jaar zou regelen, hij is toen op het vliegtuig gestapt met zijn slet Stella van Rijn en heeft toen de hele wereld rond gereisd samen met Hakim de sjeik en pistolen Paultje Jammaloodin

 3. Nee Zus woont er ook .
  Dus 32.184 lantaarnpalen en de rest op het eiland .
  Dus lang gewacht en toch gekregen .

 4. Laten we hopen dat de stroom niet uitvalt, anders heb je niets aan. Wat mij opviel was dat zeker 3 ministers en 5 parlementariërs rondliepen. Ben benieuwd of ze dit als overwerk boeken.

 5. Heeft even geduurd maar dan heb je ook wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *