DolfijnFM | Curaçao verbreekt diplomatieke banden Venezuela niet

Een groot aantal landen verbreekt op dit moment de diplomatieke banden met Venezuela. | Extra

Curaçao verbreekt de diplomatieke banden met Venezuela niet. Ook niet nu Nicolás Maduro met manipulatie en verkiezingsfraude zijn tweede termijn als president is begonnen.

Dat zegt premier Eugene Rhuggenaath tegen het Antilliaans Dagblad. Curaçao was net als de meeste andere landen in de wereld gisteren niet aanwezig bij de beëdiging van Maduro. Een groot aantal landen verbreekt op dit moment de diplomatieke banden met Venezuela.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Curaçao verbreekt diplomatieke banden Venezuela niet

  1. Ik kan me herinneren dat tijdens de gay pride van vorig jaar, Carlos Monk in een interview met Direct zich afkeerde tegen een gay pride. Volgens Monk is Rhuggenaath een homo.

    Als ik de foto zie ben ik eens met @rioter, ze moeten een andere foto plaatsen, op de foto lijkt het alsof Rhuggenaath net seks met een zwaar geschapen iemand heeft gehad.

  2. Abraham Mossel

    Er is niks nada te verbreken met die dictator, doe je dat wel dan is Curacrim de aap of te wel de lul, gewoon ff geduld hebben, nog een paar maanden dan zijn ze op gerot van die roestbak waar ze geen gulden meer in steken, en de troep is voor Curacrim, ze zijn nog haastig naar een mogool aan het zoeken die deze roest bak wil overnemen geen hond die er in trapt, het is gewoon een kwestie om het volk rustig te houden met al die zo genaamde interessen van al die zo genaamde klap lopers die die roest bak willen overnemen, meer als 1.5 á 2 miljard moet er worden geinversteerd.

  3. Sterk staaltje eigen belang misschien ……
    Trouwens kan er een andere foto van de MP worden gebruikt bij de artikelen, graag. Op deze steeds weer terugkerende foto ziet de MP er zo hopeloos uit. Mayday, mayday, de MP Curacao is zinkende?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *