DolfijnFM | Curaçaoënaar vermoord in Sto. Domingo

Hij overleefde de ontvoering niet, zijn vrouw wel | Vigilante archief

De Èxtra maakt melding van een moord op een Curaçaoënaar op Sto. Domingo. Het zou gaan om Evy Hato, die een Car Rental heeft op de Gosieweg.

Hato zou samen met zijn vrouw drie dagen ontvoerd zijn en daarna vermoord. De video die daarover rond gaat op sociale media zou niet van Evy zijn.

Hij woont overigens al enkele jaren op Sto. Domingo.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Curaçaoënaar vermoord in Sto. Domingo

  1. Het is toch belachelijk dat criminelen altijd iemand weten te vinden en hier op Curaçao, kan de politie niemand vinden. Het hoofd van de politie maakt zich meer druk om in de media te ontkennen dat hij zijn vrouw wel of niet slaat dan boeven te vangen.

  2. KKC commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels

  3. Lekkere jongen dus Elvio.

  4. Elvio Dionysus Diogenes HATO – Wanted Since January 2013

    Also known by the nicknames “Evy” and “Bobby,” Hato was born in the Netherlands on the 24th of May, 1967. He is an alleged organizer of a cocaine smuggling ring which uses the container port in Curacao. Several arrests were made on January 21st, 2013 when police recovered approximately 56 kg of cocaine. It is known that Hato traveled with family members to the Dominican Republic on January 17th, 2013, but after checking in on Friday, January 24th, Hato failed to show up at the airport in Santo Domingo for his return flight to Curacao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *