DolfijnFM | Dail Meal Program gaat verder in buurthuizen

Daar kunnen inwoners van de wijk leren koken met gezonde ingrediënten. De fondsen daarvoor worden door particulieren bijeengebracht | Manon Hoefman – Picture This!

Het Daily Meal Programma is gestopt met het dagelijks bereiden van warme maaltijden. Maar gaat verder in de buurthuizen.

Daar kunnen inwoners van de wijk leren koken met gezonde ingrediënten. De fondsen daarvoor worden door particulieren bijeengebracht. Het originele programma heeft de afgelopen twee maanden 18.000 maaltijden opgeleverd, die zijn verspreid in buurten waar mensen geen voedselpakket kregen.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | Dail Meal Program gaat verder in buurthuizen

 1. ericlapas

  Het zoveelste voorbeeld dat het kapitalisme (ieder voor zich, God voor ons allen) niet zaligmakend is.

  Kan me niet herinneren dat wij dit ooit hebben meegemaakt, ook niet als kind toen onze ouders de derde of vierde generatie na de slavernij, met niets moesten beginnen.

  Kan me mijn jeugd nog herinneren, toen was armoede haast de norm wij hadden allemaal iets gemeen, de armoede maar wij waren blij, geen gemaakte blijdschap zoals nu met het nep hard lachen en siliconen gezichten, maar echte blijdschap maar ook echte verdriet.

  Het was een tijd dat buren een halve ui met elkaar deelden en wat eetlepeltjes suiker en zout tot eind van de maand of als er weer wat geld binnen is.

  Het was ook de tijd dat velen van ons onze moeders stiekem van verdriet s’nachts hoorden huilen. Het was de tijd dat onze moeders met honger naar bed gingen omdat wij met een volle buik naar bed moesten.

  Het hele leven leek toen op het dobberen op een vlot op volle zee zonder vaste land in zicht maar waar sommigen van ons toch wisten wat moest gebeuren om het vaste land te bereiken..
  eerlijk zijn, wij weten niet waar dit gaat eindigen, maar één ding is zeker armoede heeft velen van ons een beter mens gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *