DolfijnFM | Dienstverlening politie ondermaats

Gaat niet goed bij de politie | Jeu Olimpio

De dienstverlening van de politie scoort een onvoldoende en is in veel opzichten slecht. Dat zegt 68 procent van de ondervraagden in een enquête van de Ombudsman.

Vooral de slechte telefonische bereikbaarheid van de politie valt op en de communicatie via e-mail en internet. Is er eenmaal wel contact, dan scoort de politie beter, volgens 57 procent van de ondervraagden.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Dienstverlening politie ondermaats

  1. Abraham Mossel

    Heb 16 jaar geleden een atraco in mijn huis mee gemaakt, woonde nog geen jaar hier op de crim, twee pistolen op mijn kop, politie kwam na 7 uur melding, heb een goed antwoord gekregen, koop honden of een pistool/ geweer heb ze beiden, nooit geen last meer gehad ( sla 100 xxxxx ) of dat ze het weten, de tering lijer’s. De politie doet wat ze kan, maar in een roeiboot zitten zonder roei spanen kom je niet ver.

  2. En mijn oude tante Juya (de lieverd…) vraagt mij nog steeds waarom ik in verre landen en niet “na bo mes logá” als officier dienst doe. Not in a million years.

  3. Waar blijven beide heren met hun mooi powerpoint presentaties? Blijkbaar zijn de cijfers anders als de politie niet het eigen vlees keurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *