DolfijnFM | Dode bij schietpartij Amerikanenkamp

 

Gistermiddag kwam hij opnieuw langs bij de 25-jarige Dayanira Eisden en schoot haar neer in het bijzijn van hun drie kinderen | Extra

De politie was al op zoek naar de 46-jarige H.R. nadat hij zondag zijn ex opzocht, ruzie kreeg en haar in haar borst stak. Dat gebeurde op de Ordenansweg in Amerikanenkamp.

Gistermiddag kwam hij opnieuw langs bij de 25-jarige Dayanira Eisden en schoot haar neer in het bijzijn van hun drie kinderen. De twee hadden een lange geschiedenis van ruzie, waarbij Dayanara regelmatig werd bedreigd. De man vluchtte na de schietpartij met zijn auto, maar werd een uur later aangehouden in de wijk Rancho.

Bron: DolfijnFM

12 Reacties op “DolfijnFM | Dode bij schietpartij Amerikanenkamp

 1. Curacao revisited

  @knoek-koe: de management by fear cultuur is inderdaad een bekend fenomeen op Curacao. Van hr directeur Andrey pichardo van ennia was bekend dat “Adolf Hitler vergeleken bij pichardo een democraat was”. Tone at the top is alles bepalend voor de tone at the bottom en dan krijg je dat de rest van de samenleving een cultuur van intimidatie en geweld kopieert

 2. @Laplas. Heel goed. Een blijf van mijn lijf huis zou een oplossing kunnen zijn. Maar helaas werkt dat hier in het geheel niet. Dus de mogelijkheden zijn heel beperkt. Wet niet of er hier wetgeving is betreffende huiselijk geweld. Denk het niet, als ik lees dat de politie al eerder geweest is ivm steekpartij. Dus idd vrouwen, die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, maak 1 front, kom in opstand.
  Ook een mooie taak voor de parlementsleden. Hoewel, die interesseert het allemaal niet.

 3. Laag (klein) incasseringsvermogen, met geweld als response. Zéér kenmerkende karaktereigenschap op het eiland. Getuigt van een onvolgroeide (onvolwassen) Emotionele & sociale Intelligentie.

  Dit fenomeen komt echter niet alleen bij laaggeschoolde cura-burgers voor zoals in het onderhavige geval. Maar ook bij hoogopgeleide managers en directeuren is deze karakter eigenshap te bespeuren.

  Het manifesteert zich ecgter nét iets anders: nl door dictatoriaal en despotische gedrag te uiten naar de personen die de krasse kritiek op het functioneren durven te hebben.

  Er zijn helaas veel voorbeelden te noemen van zulke hoofden, managers, directeuren, ministers en presidenten die niet over de intellectuele volwassenheid beschikken om galant en professioneel met kritiek van hun collega’s om te gaan.

  Met als gevolg een Management by fear cultuur waarbij iedereen de mond gesnoerd wordt of gefrustreerd wordt in zijn werkuitvoering.

 4. Het is niet fijn om te zien dat de enige reactie die verwijderd is die van mij is en vooral omdat deze waardevolle informatie bevat.

  Ik zal het anders formuleren want ik vind het allemaal wel belangrijk, vrouwenmishandeling is een serieus probleem en meestal zien de daders zwart voor de ogen ze willen één ding moorden want hun ego is gekrenkt.

  Het is voor mij onbegrijpelijk dat vrouwen die vaak slachtoffer hiervan zijn niet solidair genoeg zijn om aan een netwerk binnen de koninkrijk desnoods samen met sociale dienst in Nederland te werken waar slachtoffers veilig kunnen zijn.

 5. Showroe di Emmastad

  Sideline to the story: zielige goedkletser Zwerwer geeft aan dat ondanks de herhaalde aangiften en recente waarschuwingen van de vrouw over deze man, “effectivonan di polis” het zgn. ”massaal” zoeken naar de verdachte maar over het weekend getild hebben (na verkrijging van de gerechtelijke last). En meteen een blue wall of silence werdt opgetrokken rond de broer van deze machoman….. die zelf ook zo’n “effectivo” is en die zijn broer hielp zoeken.
  Maar, verzekerd de goedkletser: huiselijk geweld blijft een prioriteit voor alle agenten.

 6. Showroe di Emmastad

  He: 46, She: 25, their 3 kids……’Nuff said!! RIP

 7. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 8. Eigen schuld dikke bult, moet je maar wat selectiever zijn bij het kiezen van je partner.

  Maar de meeste vrouwen zijn kritischer bij het kopen van hun schoenen dan met het selecteren van hun bedpartners.

 9. Fred Schiedam

  Verdachte: 46 jaar;
  Slachtoffer: 25 jaar;
  “hun” 3 kinderen.
  Hoe scheef wil je het hebben?

 10. Hoe vreselijk, en dan ook nog in het bijzijn drie kinderen. Fors pa familia.

 11. Niet kunnen incasseren, te lange tenen en machogedrag. Tekenend voor een groot deel van de mannelijke bevolking. Trieste bedoening.

 12. Trots op Curaçao

  Forsa pa familia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *