DolfijnFM | Dode en gewonde bij grote ruzie Rooseveltweg

Wat er precies gebeurd is, weet de politie nog niet

Bij een ruzie tussen twee groepen is vannacht een dode gevallen, iemand anders raakte zwaargewond. De vechtpartij ontstond op de Rooseveltweg in de buurt van Baas Tire Service.
Wat er precies gebeurd is, weet de politie nog niet. Wel dat er veel mensen betrokken waren bij de ruzie en dat er geschoten is.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Dode en gewonde bij grote ruzie Rooseveltweg

 1. @Abraham Mossel vraagt, “@Plasje, heb jij dan Een idee hoe we deze ziekelijke figuren “familie’s”dan wel in 1 jaar kunnen bekeren”. Inderdaad Mossel ik heb de oplossing maar ik ga een rechtse regering niet in het zadel houden.

  Ik wil wel een tipje van de sluier lichten, het draait altijd om geld (gangs, corrupte politici en bestuurders) dus geld is de perverse prikkel. Het moet mogelijk zijn dat iedereen een menswaardig bestaan krijgt.

  Waarom moet een arts meer verdienen dan een stratenmaker? Alle bedrijven moeten genationaliseerd worden. Wij moeten naar een bezitloze samenleving. Waarom zou iemand 30.000 NAF in de maand willen verdienen als je toch geen luxe artikelen mag aanschaffen?

 2. Fouilleren, fouilleren, fouilleren.
  Ga de wijken in, nondeju.

 3. Abraham Mossel

  @Plasje, heb jij dan Een idee hoe we deze ziekelijke figuren “familie’s”dan wel in 1 jaar kunnen bekeren, zelfs de Paus kan dat niet, aangezien die het te druk heeft met zijn eigen figuren met de naam Braam, KndT.

 4. Ik weet niet of het in dit geval ook zo is, maar je ziet tegenwoordig heel veel feesten buiten waarbij niemand gefouilleerd wordt. Met zoveel wapens in omloop is het gewoon wachten tot dat het mis gaat. Ik kan weer over Girigorie beginnen maar dat is trekken aan een dood paard. De man weet van voren niet dat hij van achteren leeft.

 5. Joep Meloen

  Kunnen we geen arena bouwen waar ze hun vetes uitvechten ? Dan heeft de gewone bevolking en de toerist er ook nog iets aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *