DolfijnFM | Dos Santos hekelt snoepreisjes partijgenoot

Partijgenoot Rojer legt die kritiek naast zich neer. Snoepreisjes zouden volgens hem nauwelijks invloed hebben op het overheidstekort | Extra

Amparo dos Santos van Korsou di nos Tur heeft forse kritiek op zijn tweede man, Menki Rojer. Die zou op kosten van de belastingbetaler meedoen aan snoepreisjes.

Dos Santos zegt dat parlementsleden die reisjes maken vanwege de hoge daggeldvergoeding en dat dat in deze tijd niet meer kan. Partijgenoot Rojer legt die kritiek naast zich neer. Snoepreisjes zouden volgens hem nauwelijks invloed hebben op het overheidstekort.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | Dos Santos hekelt snoepreisjes partijgenoot

 1. Nos bon yunan di korsou .
  Nos dushi hendenan .

 2. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 3. Maar Rojer is natuurlijk ook een idioot 1e klas!
  Is DSantos eigenlijk al bevallen🤡

 4. Het iss goed, dat die patjakker van ‘n m rojer eens op de vingers is getikt, jammer genoeg door ‘n foute persoon zoals de hele partij is, het zal wel bonje worden.

 5. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 6. Abraham Mossel

  De aards luie gouden Rolex patser laat ook weer eens wat van zich horen als parlement lid voor 14.000,00 pm, hij is dit jaar al 1 keer 5 minuten aanwezig geweest.

 7. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 8. ericlapas

  Wat ik heb begrepen van het interview is dat Dos Santos kritiek had op de parlementariërs die naar Parlatino zijn gereisd.

  Hij was niet op de hoogte dat zijn partijgenoot ook meegereisd is, toen hij daarmee geconfronteerd werd kon hij zijn kritiek niet weer terugnemen.

  Het geeft aan dat de man totaal niet met het werk van parlementariër bezig is en elke maand 14.000 Nafjes laat bijschrijven.

 9. Amparo die zelf per maand een topsalaris toucheert als statenlid, maar zelden aanwezig is en eigenlijk geen deel uit maakt van het geheel. Uitgerekend deze man heeft dus kritiek?

 10. Wat een hufter die rooier!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *