DolfijnFM | Dos Santos koopt inventaris failliet CBA

Wat Dos Santos met de spullen gaat doen is niet bekend

Parlementslid en zakenman Amparo dos Santos heeft de hele inventaris van CBA televisie opgekocht. Dat gebeurde gisteren bij de openbare veiling van het failliete televisiestation.

23.000 gulden moest-ie op tafel leggen. Het prijskaartje wordt nog iets hoger, omdat er beslag ligt op een deel van de inboedel. Dat geld moet betaald worden aan de Belastingdienst.

Wat Dos Santos met de spullen gaat doen is niet bekend. Kenners zeggen dat de spullen oud en niet veel meer waard zijn.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Dos Santos koopt inventaris failliet CBA

 1. De Rechtsstaat

  Hij wordt van alles genoemd, voor alles uitgemaakt en kennelijk o.b.v. zijn omtrek geniet hij, van alle aandacht die hij krijgt, lekker verder.

 2. ericlapas

  CBA failliet, dus er blijven nu 3 tv zenders over? Ben benieuwd wat de rol van TeleCuraçao is, is het nou een staatszender of niet en waarom mag het reclame uitzenden plus overheid subsidie ontvangen.

  Normaal gesproken had die zender ook allang failliet moeten zijn, de zender is de langst bestaande zender op Curaçao en is nooit met de tijd meegegaan.

  Zoals altijd wordt het geld besteedt aan hoge manager salaris ipv te investeren in kwaliteit. CBA television was ook niks, een doodgeboren kindje. Als je een tv zender begint moet je om je heen kijken of eerst bij een echte tv station in het buitenland stage lopen.

  Bij tv Direct is niets nieuws onder de zon, ze proberen alles van buitenlandse zenders te kopiëren. Zo zien we vaak op Nederlandse zenders voor de aanvang van Nieuwsuur de presentatrice, Mariëlle Tweebeeke, voor de presentatie tafel staan om de onderwerpen aan te kondigen en daarna draai ze haar rug naar het publiek en loopt achter de presentatie tafel.

  Dit doet ze vooral om haar goed getrainde strakke billen aan het publiek te laten zien. Laatst zag ik Gonzalo Cuales dat ook doen, nou ik heb geen behoefte om naar de afgezakte, oude platte billen van Gonzalo Cuales te kijken, ik denk de rest van de kijkers ook niet.

  Bij Nos Pais is er helemaal geen peil op te trekken, het lijkt alsof die Mavis Albertina een soort minachting heeft van alles wat met de YDK te maken heeft. Zo heeft ze daar een mevrouw die het ochtendprogramma presenteert en de gasten in het Nederlands interviewt terwijl zij in het Papiaments antwoorden. Nou, zo iets geks heb ik nooit eerder gezien.

  Verder heeft die Mavis over het empowerment van de YDK, wat een flauwekul zeg.

  Niet zolang geleden waren Mavis Albertina en Jachmin Pinedo met een cat fight bezig over wie de mooiste is en wie nog haar eigen borsten en billen heeft. Het is duidelijk dat Jachmin Pinedo, Jasje, die strijd verloren heeft.

  Laatst tijdens de 5 jarige jubileum van Nos Pais gaf Mavis nog een sneer naar Jachmin dat zij geen empathie heeft. Ze had het over dat als iemand met allerlei plastische ingrepen loopt te pronken dat ze geen empathie voor de mensen heeft die het niet kan betalen of als iemand loopt te pronken met HD televisie dat ze geen empathie voor de andere tv-zenders heeft.

  Zo ken ik ook één zeg, gezien de corpulentie van Mavis Albertina zou ik zeggen toon wat empathie met de mensen die niet te eten hebben als je de volgende keer vol zit vreten.

 3. Opvallend dat het OM en de belastingdienst nooit Coshel onderzoeken…

 4. Precies Bulibuli. Kdnt tv. En hier hoort natuurlijk ook mfk bij, da`s een pot nat!!

 5. Tjesus heeft ie nou nog niet geworpen👀

 6. Deze proleet doet mij altijd denken aan het stripfiguur Barbapapa.

 7. Ja, dit potstuk heeft zijn arbeiders beroofd. Faissementsfrauede en daar wordt geen aangifte tegen gedaan. Kdnt boevenbende.

 8. Bulibuli

  Korsou di nos tur TV…coming sooon xD

 9. Hm Amparo dos Santos zakenman? dacht het niet die euwige drachtige olifant is een landrover zat toch in de kluis van Holyday Beach hotel toch fl.100,000 om uit te keren aan het personeel? dat is weg futsie.Betaald zijn personeel fl.5.00 per uur en no work no pay.Behandel zijn personeel als vee.Heeft een gigantische belasting schuld alles is in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *