DolfijnFM | Eigenaar minimarket neergeschoten

Overval Chinese minimarket aan de Cubaweg  | Extra

De eigenaar van minimarket Lanyuwang is gisteren bij een overval neergeschoten. Dat gebeurde op de Cubaweg. Twee of drie mannen waren even daarvoor binnengekomen en eisten geld.

Hoeveel geld er over de toonbank ging is niet bekend, maar vlak daarna schoot een van de drie en raakte de eigenaar in zijn borst. Die is met spoed opgenomen in het Sehos. Zijn toestand is onbekend.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Eigenaar minimarket neergeschoten

  1. Abraham Mossel

    Laat Cava hier maar eens in staking gaan en stakers vragen om de china toko’s re beschermen, hele arm moedige wijken zitten op de pof bij deze toko’s, zodat zij met de kerst nog wat te vreten hebben, ze betalen wel de hoofd prijs. maar dat doe je bij de bank ook als je in het rood staat.

  2. Belg, In de meeste gevallen heeft de werkeloosheid en overvallen niet veel met elkaar te maken. De meeste overvallen gebeuren nu omdat men Red carpet wilt gaan en naar Gentz VIP tafel wil gaan. Met de buit wordt gefeest en niet bv uitgegeven aan eten en scholing en kinderen.

  3. Varkens zijn het.
    Ik ben bang dat het aantalatrako’s en overvallen zal gaan toenemen, idd eind vh jaa, maar ook de werkloosheid loopt met grote sprongen omhoog.
    Wel iets om rekening mee te gaan houden, regering.

  4. Lafaards maar ja, het einde van het jaar nadert en dan moeten we flink met geld en onze pik en vuurwerk kunnen lopen zwaaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *