DolfijnFM | EnergiaVision op Bonaire maakt doorstart

Dat wordt Dutch Caribbean Television, DCTV

EnergiaVision op Bonaire blijft toch bestaan. Wel krijgt de TV-zender van oud-politicus Ramonsito Booi een andere naam.

Dat wordt Dutch Caribbean Television, DCTV. Vorige week woensdag hielden de uitzendingen plotseling op. Maar vanaf vandaag of morgen is het station weer terug in de ether en op de kabel. Ook op Curaçao en Aruba.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | EnergiaVision op Bonaire maakt doorstart

  1. Vorige week woensdag hielden de uitzendingen van Television, DCTV plotseling op. Nou dat hoop je op Curacao ook, het is soms een marteling om hier naar de televisie te moeten kijken.

    Ik kan me nog de tijd dat wij als kind nog naar Saida Hernades op tv keken herinneren, de zendtijd begon rond vijf uur met kinderuurtje. Wij hadden in het hele dorp maar één televisie was van een lider di bario van democraat, wij rolden onze vliegers op en renden naar zijn huis en nam altijd onze vliegers mee op schoot om onze harde plasser te verdoezelen als Saida in beeld kwam, wat een lekker wijf was dat zeg.

    Tegenwoordig is het allemaal rotzooi, jen mucha pretu mahos ku idea di kaka den kabes. De ene denk dat die mooier is dan de andere en dat stomme gedanst bij Direct door Jo-Ann in Mainta komt me ook de strot uit. Als ik een vrouw slecht wil zien dansen, ga ik wel dinsdag avond naar Campo voor de ladies night.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *