DolfijnFM | Esther Cheri krijgt taakstraf en mag voorlopig niet terug in haar functie

De voormalig directeur van de Toelatingsorganisatie had zich onder andere schuldig gemaakt aan misbruik van haar ambtelijke functie | Extra

Esther Cheri is gisteren veroordeeld tot een werkstraf van honderd uur. Ook mag zij twee jaar haar functie niet meer uitvoeren.

De voormalig directeur van de Toelatingsorganisatie had zich onder andere schuldig gemaakt aan misbruik van haar ambtelijke functie door vergunningen te regelen voor Venezolanen die haar huis moesten verbouwen.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | Esther Cheri krijgt taakstraf en mag voorlopig niet terug in haar functie

 1. Ik neem aan dat ze ontslagen is of wordt uit de functie waarin ze fraudeerde en nooit meer in een overheidsfunctie terecht zal kunnen komen.

  Dit is Curacao… Ken je de heer Franklin Sluis?

 2. Ik neem aan dat ze ontslagen is of wordt uit de functie waarin ze fraudeerde en nooit meer in een overheidsfunctie terecht zal kunnen komen.

  De private sector zal haar helemaal niet meer lusten.

  Voldoende straf voor dit lelijk viswijf.

 3. Ik hoop dat het OM het met deze veroordeling niet eens is en in beroep gaat. Iemand die juist deze positie die deze “dame” beklede op een dergelijk wijze misbruikte, kan niet met zo een flut straf wegkomen naar mijn mening.

 4. sAfpak team kom hier ook maar in actie of geld het alleen voor Jan met de pet?
  Al de inkomsten die deze dame hebt vergaard door haar criminele handelen moet terug n/d staatkas
  Tijdens de rechtzitting zei Cheri dat zij in opdracht handelde van haar hoogste baas ( die man de camara’s) Nelson Navaro ex.min van justisie
  Witteboorden criminaliteit.

 5. Vreemd bedoening dat iemand na zo’n debacle mag tetugkomen. Schadalig eigenlijk, zo hou je dit gedoe in stand hier.

 6. Fred Schiedam

  Wat zij gedaan heeft (het haar toevertrouwde ambtelijk gezag gedbruiken voor eigen doel) is toch vele malen erger dan dat wat Huurman zou hebben gedaan, maar ja, zij heeft een ander kleurtje dan Huurman.

 7. Wat een zooitje zeg .
  Gaat nooit goed komen .

 8. @eric, De kans is groot dat ze gewoon doorbetaald krijgt.
  Behalve de ambtelijke corruptie is deze mevrouw ook advocate dus weet heel goed wat goed en fout is!

 9. Volgens @Brian S, “klassejustitie!”. Beste @Brian, het kan nog erger, volgens mij is dit niet automatisch ontslag op staande voet dus de ontslag procedure moet nog gestart worden. Het zou best kunnen dat zij nog twee jaar doorbetaald krijgt of voor twee jaar geschorst wordt. Het kan allemaal hier op deze dushi baranka.

 10. klassejustitie! Irma Lips strikes again!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *