DolfijnFM | Forsa Revolushona protesteert voor de poorten van Forti

Jaime Cordoba (links) distancieert zich van Lucho Rosales (rechts) | Extra

Een nieuwe groepering, Forsa Revolushonario, staat op dit moment voor de poorten van Forti. Een protest tegen wat zij noemt het dictatoriale regime van Eugene Rhuggenaath.

Het initiatief komt onder andere van een prominent lid van Pueblo Soberano. Die partij distantieert zich van deze actie en zegt er niets mee te maken te willen hebben.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Forsa Revolushona protesteert voor de poorten van Forti

 1. Met deze gasten moeten we de oorlog mee winnen .
  Wat zijn we toch diep gezonken .
  Nos bon yunan di korsou ‘

 2. Abraham Mossel

  @ plasje drie man en een halve paarden kop met geen twee maar drie oog kleppen op. hoe ziek kan je zijn. of niet dan Cova, waar was je met je grote schreeuw bonds bek.

 3. Lucho Rosales is nog jong en moet nog een aantal jaren mee, hij ziet behoorlijk tegen op om weer de pikhouweel op te pakken.

  Zo jong is hij ook weer niet.

 4. Dit is geen hogere wiskunde en vooral niet als deze twee bij betrokken zijn dan praat je niet eens over lagere wiskunde. Cordoba is de politiek ingegaan alleen en alleen om zijn politie pensioen aan te vullen.

  Het is toch triest dat Wiels deze man minister van sociale zaken wilde maken. Lucho Rosales is nog jong en moet nog een aantal jaren mee, hij ziet behoorlijk tegen op om weer de pikhouweel op te pakken.

  Dit is een soort laatste strohalm, de partij is allang dood alleen hebben ze niet het fatsoen om het te begraven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *