DolfijnFM | Gaat niet goed met economische ontwikkeling

Sinds 2010 is er geen economische groei, dalende koopkracht, oplopende werkloosheid en zijn er overheidsfinanciën die verslechteren, aldus het rapport.

Het gaat niet goed met de economische ontwikkeling in het Caribisch gedeelte van het Koninkrijk. Dat blijkt uit het rapport ‘Kerncijfers Caribisch Onderzoek.

Economische, financiële en sociale ontwikkelingen 2010-2017’ van SEO Economisch Onderzoek.

Voor sommige eilanden wordt in het rapport gezegd dat er in vergelijking met 2010 sprake is van sociaal-economische achteruitgang.

Sinds 2010 is er geen economische groei, dalende koopkracht, oplopende werkloosheid en zijn er overheidsfinanciën die verslechteren, aldus het rapport.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Gaat niet goed met economische ontwikkeling

  1. Men is zelfs niet in staat de gaten in de wegen te vullen ondanks gratis teer (meer)

  2. Ja, al die praatjes(makers) vullen niet de financiële gaatjes, uh, GATEN! Met een leger van bijna enkel on- of laaggeschoolden en dus zeer simpele baantjes krijgen je de begroting natuurlijk nooit van zijn leven kloppend. We exporteren geen moer: we maken niets, enkel ruzie.

  3. “Sinds 2010 is er geen economische groei, dalende koopkracht, oplopende werkloosheid en zijn er overheidsfinanciën die verslechteren”.

    Ongelooflijk als je ziet dat ambtenaren voor meer en meer geld blijven staken.

    Het wordt tijd dat werkelozen zich ook verenigen anders komen ze niet aan de beurt. Ambtenaren moeten zich schamen om nu indexering en loontrede te eisen.

  4. Kortom; Het land Curaçao is op een mislukking aan het uitdraaien. Ik zeg dit niet met plezier. We zijn zo afhankelijk van alles om ons heen en hoe hard we ook schreeuwen dat dit niet het geval is , en daar hebben we genoeg van gezien in de laatste weken, het valt niet te ontkennen. De wereld draait niet om Curaçao met een roesthoop in zijn midden, en vwb toerisme zijn er legio andere mogelijkheden voor bijvoorbeeld cruiseschepen. Aan alle kanten is men hier de zaak aan het afbreken, niet gehinderd door enige vorm van kennis en of inzicht. Kortzichtige ikke ikke en ikke zijn de hoofdrolspelers daarbij geholpen en gemanipuleerd door de `eigen zakken vullers` die de toekomst van `dit land` geen moer interesseert en iedere vorm van samenwerken alleen daar al voor systematisch uit de weg gaan.

  5. Wat een verrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *