DolfijnFM | Gerrit Schotte verhoord door RST

Schotte niet gehoord maar verhoord | foto archief

Gerrit Schotte is gisterochtend gehoord door het Recherche Samenwerkingsteam. Hij werd daarvoor uit de gevangenis gehaald. Waarom hij verhoord is, werd niet bekend gemaakt.

Eerder bracht voormalig partijgenoot Dean Rosier Schotte in verband met de moord via ex-minister George Jamaloodin. Maar advocaat Geert-Jan Knoops wil niet ingaan op de aard van het verhoor.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Gerrit Schotte verhoord door RST

  1. Commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

  2. @Piet, maar waarom gingen Cordoba en Cijntje dan samenwerken met de moordenaar van Wiels?

  3. Schotte is de Moordenaar van Helmin Wiels en niemand anders. Schotte is de Moordenaar van veel meer mensen, en ook bijna de Moordenaar van het Eiland. Ik hoop dat Schotte berecht wordt voor al zijn daden zodat hij ECHT NOOIT meer vrijkomt. Dat is het enige wat hij verdiend.

  4. Abraham Mossel

    Geert-Jan Knoops en zijn als bekende staande de aangetrouwde super dwerg raakt steeds meer klem in de leugenachtige verval en trol praatjes van Gerrit de Raaf, Geert- Jan Knoops zal na de uitspraak en veroordeling van Gerrit de Raaf in de recht zaak Babel tot het dieptepunt van zijn advocaten loopbaan zaken. De man wordt steeds ongeloofwaardiger in de verdediging van de narcist, psychopaat en pathologische beroeps moordenaar Gerrit de Raaf .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *