DolfijnFM | Gezinsmoord Dordrecht eist vierde leven

Gisteravond schoot een Arubaanse politieman, die werkt in Rotterdam om zich heen en doodde daarbij zijn 2 kinderen van 8 en 12. Ook hijzelf werd dood aangetroffen | ANP

De gezinsmoord van gisteravond in Dordrecht heeft een vierde leven geëist. De 27-jarige moeder van het gezin is aan haar verwondingen overleden.

Gisteravond schoot een Arubaanse politieman, die werkt in Rotterdam om zich heen en doodde daarbij zijn twee kinderen van 8 en 12. Ook hijzelf werd dood aangetroffen.

Het stel zou al langere tijd ruzie hebben en in scheiding liggen.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Gezinsmoord Dordrecht eist vierde leven

  1. Zelfmoord onder politieagenten in New York en Frankrijk een probleem. Zie: 4 Officer Suicides in 3 Weeks: N.Y.P.D. Struggles to Dispel Mental Health Stigma; https://www.nytimes.com/2019/06/27/nyregion/nypd-suicides.amp.html

    Suicides Among French Police Rise, With 64 So Far This Year; https://time.com/5654923/french-police-suicides/

  2. Heel trieste gebeurtenis. Mag misschien niet zo gezegd worden, maar in dit geval, blij dat de moeder ook overleden is.

  3. Soms vraag ik me af, ben ik zo slim of is de rest zo dom. Het is potverdorie geen hogere wiskunde maar moeten politieagenten niet regelmatig een gesprek met de psycholoog voeren?

    Een politieagent die in scheiding is zou zelfs verplicht naar de psycholoog moeten, de man draagt een dodelijk wapen nota bene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *