DolfijnFM | Groothandel wilde 22 duizend kilo vlees verbergen voor Inspectie

De Inspectie van Economische Zaken vermoedt dat de groothandel het vlees bij Dricoma heeft opgeslagen om controle te voorkomen

De 22 duizend kilo vlees over datum is niet van Dricoma Trading. Maar van voedselgroothandel Hector Henriquez aan de Caracasbaaiweg.

De Inspectie van Economische Zaken vermoedt dat die het vlees daar heeft opgeslagen om controle te voorkomen. Behalve vlees lag er ook vis, kip, kroketten en aardappelen over datum in de koelcellen van Dricoma. Sommige producten al 9 jaar over tijd.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Groothandel wilde 22 duizend kilo vlees verbergen voor Inspectie

 1. Zo gaat het in een bananen republiek, wat verwacht je dan.

 2. Mensen word wakker -de leugens vanuit de Media zijn enorm-FAKE NEWS -en iedereen trapt erin.
  Wat ik 100% weet — De Vegetinaire dienst wist hier vanaf-er werd gewacht op officiele stukken en niet van het product werd verkocht -doch opgeslagen op een veilige plek-niet voor verkoop bestemd.
  Het bedrijf schijnt een vast klant vanDricoma te zijn voor vele jaren en rijd elke dag wel lading af of aan-niets mis mee.Er zijn velke bedrijven aanwezig in het pand die hun producten daar reeds jaren opslaan-Erzijn verschillende bedrijven weg gegaan zonder hun opslag kosten te betalen-die producten staan er nog omdat ze (over datum of niet) niet zomaar weggegooid kunnen worden-ze worden ook echt niet verkocht.
  De beheerder is voor van alles en nog wat uitgemaakt-doch heeft geen schuld aan absoluut niets omdat hij niet verantwoordelijk is ,en ook niet alles kan weten van al die goederen die daar opgeslagen worden.
  Het Pand van Dricoma is absoluut de grootste in de regio en kan wel 200 containers-diepgevroren goederen bewaren,en dan nog zo’n 160 containers gekoeld.
  Wat wel gewoon puur schoftig is is om personeel zo te beledigen en te bedreigen terwijl ze slechts hun werk doen en niemand hiermee benadelen.en hierbij onbestraft kunnen doorgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *