DolfijnFM | Grote controle bij Rancho

Er zijn twee voertuigen in beslag genomen | Extra

In de omgeving van Rancho heeft gisteren de politie samen met Defensie Caribisch Gebied een grote controle uitgevoerd. Automobilisten moesten daarbij hun papieren laten zien.

Er zijn twee voertuigen in beslag genomen. Volgens de Extra zullen dit soort grootscheepse controles vaker voor gaan komen.

Bron> DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Grote controle bij Rancho

 1. Vandaag in de ochtend in een half uur meer dan 25 auto’s tegengekomen op het traject Sta Rosaweg zonder sticker op de voorruit, waarvan enkele zelfs zonder nummerplaat.
  Verkeerssituatie rotonde Seru Loraweg-Sta.Rosaweg is een grote puinhoop. Sluipwegen gebruiken, uit verboden richting komen waardoor de rotonde volledig volloopt is schijnbaar een normale situatie. Maar ja, we wonen op Curaçao en daar kan alles. ‘s Avonds met groot licht rijden, of slechts 1 lampje aan is ook normaal. Schijnwerpers bij diverse panden die automobilisten verblinden is ook normaal.
  Actief op zoek naar wapens (@Joep) kan tijdens die dagcontroles best maar het lijkt mij dat dit ‘s avonds of ‘s nachts meer resultaat oplevert. Maar ja, in het donker zijn we een beetje bang toch?
  Dat er door de overheidsdiensten en verzekeringsmaatschappijen beter gecommuniseerd moet worden is een vaststaand feit maar doen is een 2e.
  Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn maar als de wil ontbreekt blijven we in de vorige eeuw hangen.

 2. @Joep: maar hoe kun je je dan laten omkopen om tóch papieren af te geven? Zie je het probleem?

 3. In de avond en de nacht controle zal ook zinvol zijn.

 4. Just saying

  @ Joep Meloen: Helemaal eens. Maar dat impliceert dat overheidsdiensten met elkaar moeten gaan samenwerken….

 5. Joep Meloen

  Waarom verkwist men de tijd van zowel de bestuurders als die van de politie door dit soor idiote controles ?
  Ga wat nuttigs doen en ga boeven vangen !
  Ga actief op zoek naar wapens, zorg dat de stranden veilig zijn en zorg dat men veilig over straat kan.

  Voor dit soort tijdverspilling hebben we computers uitgevonden, dus laten we die dan ook gebruiken. Net zoals in andere landen is het simpelweg koppelen van bestanden en dat moet ook hier kunnen. Dan kun je in 1 oogopslag zien welk nummerbord wel of geen belasting heeft betaald, welk nummerbord geen verzekering heeft en wie niet is gekeurd.
  Rijdt een auto niet meer dan kan de eigenaar die schorsen. Niet geschorst is automatisch een bekeuring en daarmee ben je af van duizenden manuren die nu niet aan nuttigere taken kunnen worden besteed.

  Wanneer komt dit eiland nu eindelijk eens in de 21e eeuw ipv vast te blijven zitten in het jaar nul ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *