DolfijnFM | Harde acties verwacht

Alex Molina van vakbonden Solidaridat Sindikal | Persbureau Curacao

De 15 vakbonden verenigd in de Solidaridat Sindikal gaan hardere acties voeren. Vandaag verzamelen de demonstranten zich om 7 uur bij het vakbondsgebouw van PWFC aan de Schottegatweg.

Alex Molina van het actiecomité sluit niet uit dat de situatie vandaag uit de hand loopt. De eerste actie worden verwacht op de emancipatieboulevard nabij Maduro Plaza. Daar zit Aqualectra en het Dok.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Harde acties verwacht

 1. @Sander, Voor GS zijn de juridische ontsnappingen bijna voorbij en dan is het toch echt Bon Futuro voor hem! En Robbie DS wil zijn miljoenen terug die hij kwijtraakte..

  Kat in de nauw maakte rare sprongen!

 2. Abraham Mossel

  @ Sander, natuurlijk heb je 100% gelijk.Het land destabiliseren en terorriseren is zijn grootste doel, hou er rekening mee dat deze rat een narcist is en die geven nooit op om zijn vijand het volk, die hem kwaad hebben gedaan ” 3 keer verlies bij de verkiezingen, die voor Gerrit van leefen belang waren” hij weet dat hij nooit meer na zijn uit gezetten detentie aan de bak komt op zijn curcrim, hij mag nog niet eens boodschappen jongen zijn bij de supper, heb je kans dat je de helft kwijt bent als je bij je auto bent,dus het enigste is lik op stuk geven en dat kan hij zolang hij nog vrij spel heeft in de staten. Hij spant stakkers voorzijn kar die nog steeds heilig in hem geloven ,hij kan mensen bewerken met beloftes waar de honden geen brood van lusten, en als je hen weigert zal hij je straffen,??? doei Gerritje van de betuwe.

 3. De MFK zit hier achter…
  Schotte is weer eens goed bezig de boel op te stoken…
  alleen hij heeft hier belang bij.
  hij moet en zal dit eiland vernietigen.

 4. Fred Schiedam

  In 1 keer omsingelen, oppakken voor zware ordeverstoring op de openbare weg, en op een detentieboot zetten.

 5. Nederland zal een aanwijzing opsturen ,mocht het uit de hand lopen………….

 6. Mag je wel hooligans zeggen?

 7. Maar we mogen niet zeggen dat het hier om dom volk gaat..

 8. Verleden jaar ging er ook niemand voor de rechter.

 9. Joep Meloen

  Het hele zooitje oppakken en vastzetten voor minimaal 1 jaar.
  Wat zij doen heeft niets meer te maken met opkomen voor je rechten. Dit is gewoon puur opruiing, opzettelijke vernielingen en schade aanrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *