DolfijnFM | Hats of Dreams wint zes prijzen

Carnavalsgroep Hats off to Dreams | Antilliaans Dagblad

Carnavalsgroep Hats off to Dreams is de grote winnaar geworden van het carnaval 2019. De groep deed dit jaar voor het eerst mee en won naast de prijs van Groep van het Jaar nog 5 prijzen.

Aan de hoofdprijs was een geldbedrag verbonden van 15.000 gulden. Het Maria Immaculata Lyceum won de prijs voor beste tienercarnavalsgroep. Bij de kinderen is de groep The Cutie Kids als beste groep uit de bus gekomen.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Hats of Dreams wint zes prijzen

 1. De Rechtsstaat

  Ik wil toch een kanttekening plaatsen.

  Pak pen en papier en even “voor de lol” een raming maken wat een doorsnee dj allemaal moet optuigen om ervoor te zorgen dat een doorsnee carnavalsgroep over twee dagen “zeker pak ‘m beet 20 uur” voorzien is van entertainment.

  Dan gaan wij echt een beetje anders kijken naar muziekgroepen tijdens de parades.

 2. Ik moet zeggen, dit valt in de categorie de klok horen luiden maar ik heb een bericht gehoord dat een groep uit St. Maarten die hier was voor carnavalsviering een dj. 15000 NAF heeft moeten betalen.

  Een dj dus niet eens een band dat is schandalig. Willen wij op deze manier onze Carnaval groter maken? Met deze boeven? Het schijnt dat de delegatieleidster uit SXM ook per ongeluk 500NAF te veel aan de dj over heeft gemaakt.

  Zijn reactie was, als iemand jou te veel betaald ga je dat toch niet zeggen? Ta ku e abusador nan aki nos kier sigui krese nos carnaval?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *