DolfijnFM | Huis in Bottelier overvallen

Wat de overvallers hebben meegenomen is niet bekend.

Bewoners van een huis in Bottelier kregen dit weekend de schrik van hun leven. Twee gewapende mannen stonden zaterdagnacht in hun woonkamer.

Die bonden de bewoners vast en bedreigden hen met een vuurwapen. Daarna doorzochten zij het hele huis.

De overvallers gingen er vandoor met de auto, die in de tuin geparkeerd stond. Die werd later bj Marie Pampoen teruggevonden. Wat de overvallers hebben meegenomen is niet bekend.

Bron: DolfijnFM

8 Reacties op “DolfijnFM | Huis in Bottelier overvallen

 1. @Clapas, helaas je bent en blijft een menace. Het heeft natuurlijk geen bal te maken met een inside job, deze criminelen weten verdraaid goed dat veel mensen hun alarm niet vroeg aandoen! Desondanks komen ze het proberen en vaak met succes dus wat verz fraude nu weer hiermee te maken heeft is mij een raadsel. We doen eigenlijk niets anders al bewoners zijnde via de groepsapp elkaar op de hoogte te houden en alert te zijn, soms lukt het om verdachte auto’s door te geven aan de KPC of anderszins en soms loopt het gout zoals nu.
  Wat een vreselijk dom mens ben je toch.

 2. Curacao Revisited

  Wie blijft er dan ook zaterdag nacht thuis? Dan vraag je er ook gewoon om 😀

 3. Volgens @Henk1, “maar je hebt niet altijd zin om al om ‘ vroeg in de avond je alarm aan te doen.” Hiermee suggereert Henk1 een inside job want hoe weten de overvallers dat de alarm niet aanstaat. Waarschijnlijk verzekeringsfraude.

 4. NB
  Je moet er gewoon mee leren leven. Het bederft ons woon- en leefplezier in ieder geval – nog- niet. Overal is wel wat op de wereld. Jaren in San Diego, Seattle etc gewoond, en er was altijd wel wat. Je gaat gewoon waar de ‘baas’ je wilt hebben zullen we maar zeggen.

 5. Wimpy ook Montana en Rooi Santu is momenteel schering en inslag🤡🤡

 6. Logisch Henkie, in Bottelier en Jan Sofat is meer te halen dan in Seru Papaya of Koraal Specht.

 7. De meeste huizen in het gebied zijn aangesloten op JThiel security if andere bedrijven. Net als wij, maar je hebt niet altijd zin om al om ‘ vroeg in de avond je alarm aan te doen. Momenteel is er weer een boevenplaag in CG, Brakkeput, Jan Sofat, Jan Thiel etc, dagelijks eigenlijk.

 8. ericlapas

  “Twee gewapende mannen stonden zaterdagnacht in hun woonkamer.” Ben benieuwd naar het verhaal van deze bewoners, zijn ze te krenterig om de woning met tralies te verzekeren of wat blafende honden in de tuin te houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *