DolfijnFM | Huurman blijft geschorst

Inspecteur-generaal Jan Huurman. Foto: Roelie van Beek

Jan Huurman blijft voorlopig geschorst. De rechter heeft bepaald dat er een vertrouwensbreuk is tussen hem en minister Suzy Römer.

Dat staat een terugkeer van de baas van de Inspectie van de Volksgezondheid voorlopig in de weg. De minister heeft gezegd af te willen van Huurman en zijn contract te willen ontbinden. Die loopt nog tot 1 september volgend jaar en zou dan afgekocht moeten worden.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Huurman blijft geschorst

  1. Opmerker, sollicitatieprocedure bij PIN? Hahahahahahhaha!

    Laat SOAB of Rekenkamer eens onderzoek doen bij Bureau Post en Telecommunicatie naar de nietsnutten van vriendjes die Alvin Daal en Suzy Romer daar zonder sollicitatieprocedures op de payroll hebben gezet.

    Je zou verwachten dat een klokkenluider daarmee naar buiten zou komen bij BPT, echter directeur Sluis heeft dezelfde modus operandi als tiran Tromp bij de centrale bank: zulke waanzinnig hoge salarissen betalen dat zelfs potentiele klokkeluiders liever hun baan behouden dan integer te zijn.

  2. Ben benieuwd of er een sollicitatie procedure van start gaat en er advertenties in de dagbladen gaan komen.
    Of is het zo dat er al een “gekwalificeerd” persoon al op het verlanglijstje van de minister staat.
    Hopelijk wordt het nu niet Free for all in de medische wereld nu er geen controle meer daar op is door een daarvoor werkelijk gekwalificeerd persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *