DolfijnFM | Illegale verkoop eten bij de poort van HNO

MEO aan de slag | Extra

De bouw van het nieuwe ziekenhuis trekt ook verkopers van eten en drinken aan de bouwvakkers daar. De inspectie ging gistermiddag naar de ingang van het bouwterrein voor controle.

Daar stonden twee auto’s geparkeerd van waaruit etenswaren werden verkocht. De twee vrouwen bleken geen vergunning te hebben en ook niet te voldoen aan hygiënische voorschriften voor verkoop op straat.

Omdat zij zich niet konden identificeren zijn ze aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Illegale verkoop eten bij de poort van HNO

  1. Trots op Curaçao

    Mooi zo! Stel je voor dat de bouwvakkers ziek worden, dan duurt de bouw van het NHO weer langer.

  2. Abraham Mossel

    Heeft het MEO nu echt niet iets belangrijker te doen, dan een par mensen die een centje willen bij verdienen het leven nog zuurder te maken, en dit is echt niets nieuws, jaren geleden toen ik aan het van der Valk project naast Mambo aan het werk was, kwam er ook elke dag mensen eten brengen tegen een redelijke prijs, het eten was goed en de bouwvakkers konden zelfs per week op vrijdag betalen. Ik krijg toch de indruk dat deze MEO nog steeds onder de indruk van het vazalen en Trollen gespuis wat zich MFK/KFO noemt valt, het is toen begonnen met de supermarkten, het valt mij nog mee dat Peppie & kokkie er niet bij aanwezig waren, om klanten te ronselen. Deze MEO ploeg die dit keer op keer weer flikken moeten op staande voet worden ontslagen, net zoals de corrupte Aqualectra schroeverdraaiers ploeg van Gerrit de Raaf.
    PS: kan KKC weer het oude systeem invoeren dat je na je eerste leter in getik te hebben, hele naam en E-mail met een tik kan invoeren, nu moet je elke keer alles op nieuw invoeren, niet dat ik lui ben, maar het is wel zo handig. !!!!!! bvbd

  3. si natural–bai tras di tur e hendenan ku ta traha pa tene nan mes na bida–ki dia nan ta bai tras tur e ladronan den nan mes ramonan di ambtenarij???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *