DolfijnFM | Insel mag blijven vliegen

Met stukken

Insel Air heeft grote schulden, maar er zou interesse zijn van twee partijen om geld te steken in de airline, waaronder de zogenaamde One Laser Group.

Insel Air mag nog zeker anderhalf jaar door blijven vliegen. Dat heeft de rechter zojuist gezegd. Op 30 oktober en 4 december zijn er meetmomenten.

Als het dan niet goed gaat, wordt de boel alsnog bankroet verklaard. Insel Air heeft grote schulden, maar er zou interesse zijn van twee partijen om geld te steken in de airline, waaronder de zogenaamde One Laser Group.

Bron: DolfijnFM

KKC naschrift

2018 08 31 – InselAir-surceance Van Betaling 31 Augustus 2018 by Black Lion on Scribd

2018 08 31 – InselAir-Toelichting Bewindvoerder 31 Augustus 2018 by Black Lion on Scribd

Alle andere relevante curator en rechtbankverslagen inzake InselAir vindt u hier.

6 Reacties op “DolfijnFM | Insel mag blijven vliegen

 1. NB
  Fiscale verplichtingen. n 450.000 pm hoeven dus niet betaald te worden, en dat terwijl het Cft ea aan de el trekken omdat er te weinig belasting binnen komt. Te gek voor woorden van deze rechter!

 2. Frielink kan nog even doorgaan met declareren.

 3. Vanavond allemaal naar Omundo: curator van den Heuvel geeft een rondje voor alle ballen daar – hij kan immers weer anderhalf jaar doordeclareren.

  Misschien kan van der Kwast ook even oversteken vanuit de Heeren,

 4. “Insel Air heeft grote schulden” Vraag is hoe partijen die er geld in steken, hun investering terug denken te verdienen? De huidige vloot en vliegroutes gaan de benodigde revenu niet opbrengen. Dus, over anderhalf jaar heeft Insel Air nog grotere schulden.

 5. En serio???

 6. De Rechtsstaat

  Huh?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *