DolfijnFM | Inspectie vindt clandestiene handel in woonwijk

De eigenaar van de handel kon geen vergunning laten zien. De kans dat hij alsnog een vergunning krijgt op die plek, in een woonwijk, is klein | Extra

De Inspectie heeft gisteren een clandestiene handel ontdekt in bier, frisdrank, tabak en gasflessen. Dat gebeurde vanuit een woonhuis aan de Bastetstraat achter Pizzahut in Santa Maria.

De meeste producten hadden een vervaldatum in maart. De eigenaar van de handel kon geen vergunning laten zien. De kans dat hij alsnog een vergunning krijgt op die plek, in een woonwijk, is klein.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Inspectie vindt clandestiene handel in woonwijk

  1. Is normaal. Terwijl er een schaarste is hebben bepaalde mensen gewoon 100 flessen thuis die ze met dikke winst verkopen

  2. Gasflessen en Curgas wist weer eens van niets werd in het nieuwsitem gemeld. Vreemd toch, terwijl jij als consument eindeloos lang moet wachten om een glasfles geleverd te krijgen en mag je geen extra voorraad inkopen. Curgas weet zogenaamd van niets wanneer je vraagt hoe het dan kan dat je op bepaalde adressen op het eiland (vaak snacks en toko’s), in feite “illegaal” glasflessen kunt kopen en dat deze verkopers vaak over enorme voorraden beschikken.

    Wat volgt is totaal geveinsde verbazing van de kant van Curgas als je dit onder de aandacht brengt. Is hier sprake van corruptie die Curgas bewust niet wil tackelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *