DolfijnFM | Isla vraagt hulp Curaçao

De schuld van de Isla aan RdK, eigenaar van de raffinaderij loopt maandelijks op met 3,6 miljoen dollar. De totale schuld is nu al 28 miljoen dollar | Antilliaans Dagblad

De Isla vraagt hulp aan de Curaçaose regering. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. De raffinaderij kan nog twee maanden langer doordraaien als Curaçao de aanwezige voorraad afneemt voor lokaal gebruik.

Overigens loopt de schuld van de Isla aan RdK, de eigenaar van de raffinaderij maandelijks op met 3,6 miljoen dollar voor de BOO. De totale schuld is nu al 28 miljoen dollar.

Bron: DolfijnFM

14 Reacties op “DolfijnFM | Isla vraagt hulp Curaçao

 1. Abraham Mossel

  Ligt hier niet een taak voor een oplossing en bondskoning cq de valse en nep roeptoeter,vazal van de MFK/KFO Erol Cova. Kan die valse vazal cq nep figuur niet ff bij Maduro de buschauffeur op schoot gaan zitten om hem wat geld te storten voor de werknemers van de ISLA die hij jaren lang samen met zijn Chavèz en de directie en commesarissen van de ISLA/ RDK heeft leeg geroofd en laten leeg roven. Iedereen krijgt op zijn tijd wat hij toekomt, zowel goed als slecht, of niet dan Gerrit de Raaf, Jamaloodin

 2. Dat ding is al 100 jaren oud, tijd om met pensioen te gaan.

 3. Isla afgeschreven, what’s the next debâcle?

 4. Isla is een verroeste chemische. Afval bak die dient om mbv overheidsgeld verborgen werkeloosheid te verdoezelen terwijl corrupte uitbaters er faren bij spinnen…

 5. Wat nu ?
  Wie het weet mag het zeggen .

 6. Abraham Mossel

  Zolang het Trollen en vazalen volk van curacrim hun stem blijven geven aan oplichters en veroordeelde criminelen ( veroordeeld voor verduistering Aqa / RdK 200 miljoen en 500 miljoen diversen Gerrit de Raaf. Van moord verdachte opdracht gever Jamaloodin , Amparo gouden rolex, Pik Pisas schuldig aan het verdanpen van 400 miljoen Naf binnen 4 maanden???., dief en benziene pomp overvaller Constancia, Mosses, Coopercorrupcion, tuinkabouter Cova,voor een belkaart of een flesje rum van 2,75, zal NL geen dubbeltje meer in de nu bodemloze pot van Curacrim

 7. Het volk in Venezuelea kon weten waar ze aan begonnen toen men koos voor Chavez. Maar met een rechtse politicus zal er ook niets veranderen.
  Chavez en sinds een paar jaar Maduro een linkse dictatuur.
  Guaido straks een rechtse dictatuur.
  Zoals gebruikelijk in de latijns-amerikaanse landen.
  Het gaat alleen om macht van personen op de achtergrond. Lees generaals.
  Europa danst in dit geval naar de pijpen van Trump.

 8. De Rechtsstaat

  Weldenkend mens zou niet anders hebben verwacht.

  I.p.v. de maatschappelijke discussie (de nut of noodzaak) naar een hoger niveau te tillen, blijven wij (lees kinnesinne reacties) in het tribale.

  Slaap lekker verder.

 9. Curacao Independiente

  Dit heeft te maken met de opgelegde sancties tegen PDVSA, Isla valt ook hieronder er kan simpel weg binnenkort geen zaken mee gedaan worden. Alles heeft consequenties en dat heeft Aruba (met Citgo) al ondervonden en Curaçao (met Isla) nu ook. Denk maar niet dat Nederland te hulp gaat schieten want ze zijn 100% eens met de VS, om Venezuela beetje bij beetje economisch te verstikken zonder om te kijken naar hoeveel mensen (volwassenen als kinderen) de dupe hiervan worden, ik zou bijna gaan denken dat we ook Venezuela grondgebied zijn. Mooie democratie is dit tussen landen of beter gezegd dictuurschap en dan nog durven hebben over aanbieden van humanitaire hulp. Terwijl Venezuela aan miljarden dollars ontnomen wordt door zowel Europese en VS banken, hoe hyprocriet kan men zijn in deze wereld?

 10. Als terror Cova het zo goed voor heeft met Isla en het personeel gebruikt hij zijn gegraaide miljoenen om deze producten te kopen en het personeel financieel te ondersteunen voordat hij met zijn geld verdwijnt.

 11. Moet Isla niet bij Wiels, Liberia Peters en de rest van het MDPT team zijn?

 12. Curacao Revisited

  Insel air part two? Hoop dat Curacao eens van zijn eerdere ervaringen van staats ondersteuning heeft geleerd

 13. Abraham Mossel

  Wordt het niet eens tijd om die geldverslindende roestbak direct te sluiten, en geef die mensen die echt hard hebben gewerkt aan die roestbak gewoon geld tot dat het op is, en ontsla al die grote groep op vreters 20 duizend per maand( lees Cooper en Co ) die tientallen jaren zonder te werken (E.Cova) 10 duizend per maand in hun zak hebben gestoken terug laten betalen.

 14. Fred Schiedam

  Kennelijk geen vraag op de wereldmarkt voor deze olie: toont aan de overbodigheid van de RdK/ISLA. Stoppen met deze dagdromerij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *