DolfijnFM | Jansen terug op de pitch

Kenley Jansen verbreekt record

Kenley Jansen heeft zondag zijn comeback tegen de Texas Rangers. De honkballer van de Los Angeles Dodgers onderging een hartoperatie, maar is weer hersteld.

Voorlopig speelt hij nog niet op het hoogste niveau, maar gaat wedstrijdritme op doen. De Dodgers verwachten dat Jansen weer topfit is als het Major League Baseball-seizoen begint op 20 maart.

Bron: DolfijnFM

11 Reacties op “DolfijnFM | Jansen terug op de pitch

 1. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

 2. hoedanook

  @Henk,
  Geen vreemde reactie voor bepaalde reaguurders op KKC. Echter ‘Commentpolis’ kijkt door een ‘kokertje’ en wordt enkel ‘ge-triggerd’ door bepaalde woorden en/of talen.

  De jaloezie ten aanzien van één van de best betaalde athleten in het Koninkrijk is al enige tijd gaande. Kenley werd, op het hoogste baseballniveau, omgeturnd van ‘catcher’ naar ‘pitcher’ (‘closer’). Een knappe prestatie. Nu lijkt het erop dat hij een andere (schijnbaar onoverkomelijke) hindernis te beslechten. Dit vóór het begin van het seizoen, waardoor the Dodgers waarschijnlijk wederom dit seizoen voor de titel zal strijden. Natuurlijk horen daar passende bonussen bij!
  Lelijk of niet, er is een hele leger aan mensen die voor hem springen en/of achter hem aanhollen om die ‘dikke portomonaie’.

 3. Commentpolis

  Deze reactie is geweigerd wegens strijd met de regels.

 4. @Frank
  Ik heb de term lelijk bewust tussen haakjes geplaatst, dus neem van mij aan dat we het zeker niet ‘erover eens zijn’.

 5. @Frank, Zijn vrouw is alles behalve blank..

 6. Hij lijkt wel een broer van Menki Rojer.

  Qua intelligentie en buikomvang.

 7. Postman441

  En nu on topic. Kenley Jansen succes

 8. Dus Henk vind hem ook lelijk.

  Zijn we het daar in ieder geval over eens.

 9. Uiterst vreemde reactie dus we mogen dus gevoeglijk stellen dat een ‘lelijke’ man met mooie vrouw een vreemde combinatie is. Afgezien natuurlijk dat de man toevallig ‘zwart is en 1 van de bestbetaalde atleten is. Dus als de man wit’ was geweest had het dus niets uitgemaakt.
  Het zal je maar gezegd worden.

 10. Showroe di Emmastad

  Gee Whiz Frank, Thanks a bundle for that mind boggling insight. No doubt you explored this essential wisdom in an totally unbiased fashion. Have another sip of Kool Aid there, pal

  Anytime, anywhere, in case you’s wondering

 11. Deze oerlelijke zwarte heeft een prachtige blanke vrouw, golddigster eerste klas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *