DolfijnFM | KFO wil referendum, maar niet over onafhankelijkheid

KFO wil referendum, maar niet over onafhankelijkheid | Extra

Korsou Fuerte i Outonimo, KFO wil een referendum op 31 mei 2018. Een voorstel daartoe is ingediend bij de voorzitter van het parlement.

De actiegroep vindt dat het volk van Curaçao zich moeten uitspreken of het nog te maken wil hebben met consensusrijkswetten. Die regelen nu samenwerking en toezicht op ondermeer het gebied van Justitie en Financiën.

De groep van advocaat Peppie Sulvaran wil onafhankelijkheid, maar die vraag stelt ze niet in het gewenste referendum. KFO zegt al 8000 handtekeningen binnen te hebben.

Bron: DolfijnFM

12 Reacties op “DolfijnFM | KFO wil referendum, maar niet over onafhankelijkheid

 1. Ik weet niet wat lelijker is… de verlopen, volslagen onherkenbare, tattoo op de bovenarm van Peppie of het prehistorische kapsel van de kalende Kokkie.

  Hoe dan ook, qua lelijkheid overtreft dit ratvocatenduo zelfs Marije Vaders, die zo lelijk is dat zelfs de muggen haar links laten liggen.

 2. Sorry was bedoeld voor die bericht van Ikke.

 3. Hoe kan je zo dom zijn om verhaaltjes van die man te geloven. We weten allang dat Sulvaran is gedegradeerd naar het niveau van alle leden van MFK en KdNT. Kijk of dit strafbaar is en dat je aangifte hiervan kan doen, misschien zijn er meerdere mensen in die val gevallen. Dit is bedrog.

 4. Pfffffffffff

  Dit gedrocht, zichzelf advocaat noemend sujet is niet alleen een schande voor
  zijn beroepsgroep, maar voor ieder weldenkend mens.
  KFO currupte, liegende en stelende zakkenvullers.

 5. De 8000 handtekeningen zijn op gehaald onder valse voorwendselen. Op st Rosa stond peppie handtekeningen te verzamelen. Heb gevraagd waarvoor, antwoord (om lang verhaal kort te maken) beter onderwijs, armoede bestrijding, gelijke rechten voor iedereen.

 6. Deze groep wil alleen zijn zakken vullen.. ook eventueel in het koninkrijk

 7. zonder controle wordt iedereen een dief..
  dus aub laat die concensus rijkswetten met rust…

 8. dat ook…
  ze begrijpen niet dat dit referendum in het belang van de mafiosa is.
  geen controle, dan is het makkelijker stelen..

 9. ach sodemieter toch op man, je wordt betaald hiervoor door het soort als corallo. je advokaten praktijk verliest alleen maar zaken dus daar verdien je het niet mee.

 10. Ze kunnen beter samen met enkele op dit blog zoals curacao independiente hun biezen pakken en oprotten naar Haiti, daar is een onafhankelijk Caribisch land pur sang voor ze. Of, zoals ze dat zelf zeiden op-so-de-mieter-en.

 11. observator

  KFO weet ook wel dat bij een referendum over onafhankelijkheid, hun ideeen over dit onderwerp een verpletterend verlies zullen leiden. Men probeert nu via een achterdeurtje (wij (CUR) versus zij (NL) over de consensus rijkswetten) alsnog de dialoog over onafhankelijkheid op gang te brengen startende vanuit een verwrongen nationalistisch perspectief.

 12. 8000 stemmen van mensen die niet eens snappen waar het referendum overgaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *