DolfijnFM | Kick Out Zwarte Piet ook naar Curaçao

Eén keer eerder was er op Curaçao een protest tegen de komst van Zwarte Piet, in 2015 onder de naam: Piet bai Flit | Persbureau Curacao

De Nederlandse organisatie Kick Out Zwarte Piet wil tijdens de intocht van Sinterklaas ook demonstreren op Curaçao. Die is op zaterdag 17 november.

De actiegroep demonstreert dan tegelijkertijd in 18 Nederlandse gemeenten tegen Zwarte Piet. Eén keer eerder was er op Curaçao een protest tegen de komst van Zwarte Piet, in 2015 onder de naam: Piet bai Flit!

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Kick Out Zwarte Piet ook naar Curaçao

  1. Heel apart, een Nederlands kinderfeestje, verdeeld de negers hier, in voor en tegenstanders. Blijkbaar bestaat niet één neger maar donkere mensen met verschillende meningen.

  2. Zie ik nu Giovanna Atalita bij dit clubje? Het billenmaatje van Charles Cooper, Maatje van de heer Arrindell en zijn zgn Avia Air..
    Atalita die dank zij zijn MAN vriendjes een baantje op papier kreeg bij de overheid.. mocht daarna lekker thuiszitten en ontving een mooie salaris.

  3. Joep Meloen

    Ben op de leeftijd dat Sinterklaas niet echt meer voor mij is, maar dit wil ik niet missen. Lijkt me een pracht van een show worden wanneer die figuren het water in worden gesodemieterd.
    Als er ergens niemand moeilijk doet over Zwarte Piet en Sinterklaas is het wel hier.

  4. Enkeltje Waaigat met die gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *