DolfijnFM | ‘Kikkerplaag op Curacao’

Volgens Extra moet je zout op ze sprenkelen, dan gaan ze weg. Maar dat is wel zielig

De vele regen van de afgelopen tijd brengt niet alleen veel muggen met zich mee, maar ook veel kikkers. Dat schrijft de Extra. Die spreken zelfs van een heuse plaag.

Buitengewoon agent voor dieren Stanley Ignacio zegt te worden overspoeld met telefoontjes van mensen die kikkers in hun huis hebben. Volgens Extra moet je zout op ze sprenkelen, dan gaan ze weg. Verder geldt hetzelfde advies als met muggen: verwijder alles met stilstaand water rond je huis, zoals bakken en oude autobanden, want daar planten kikkers zich in voort.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | ‘Kikkerplaag op Curacao’

  1. Alsof wij het niet moeilijk genoeg hebben, met wij bedoel ik onze vrouwen. Wij kennen allemaal het sprookje van de kikker die na een kus van de prinses in een knappe prins veranderd. Het is triest hoeveel van onze vrouwen het financieel moeilijk hebben en van de ene man naar de andere gaat in de hoop dat deze wel de ware is. Helaas voor velen blijft het verhaal van een kikker die in een prins veranderd, een sprookje en dat niets anders rest dan een leven alleen als oude vrijster.

  2. Laat ze maar leven! Kikkers eten allerlei insecten die je niet in je huis wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *