DolfijnFM | Langste Pagara in Pietermaai

De festiviteiten beginnen om 12.00 uur. Rond 15.00 uur wordt de 15 miljoen klapper van zo’n 1,5 kilometer lang afgestoken bij Scuba Lodge | © Berber van Beek

De pagara in Pietermaai wordt weer de langste van dit jaar. Traditiegetrouw wordt-ie op 31 december aangestoken voor Scuba Lodge.

En gaat daarna anderhalf kilometer verder om te eindigen bij Café de Tijd. 15 miljoen klappers in totaal. De pagara wordt om 15.00 aangestoken.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Langste Pagara in Pietermaai

 1. @eric, Zijn die makambas eindelijk aan het integreren door vuurwerk te misbruiken is het ook weer niet goed. Make up your mind!

 2. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels

 3. @rechtstaat. Ben je wel eens in de USA of New Zealand geweest?

 4. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels

 5. Abraham Mossel

  @ Plasje is de riool rat en vazal cq troll van de MFK/KFO 1e klas aas zuiger met als echte naam Norbert George de troppen zuipert waar hij de troppen kolder heeft gehad voor niks nada van de tweeling?????? . hoe meer zijn maffia vriend Gerrit de Raaf in het nouw komt hoe gekker Plasje word, let op mijn worden, hij gaat samen met Gerrtyy naar de berg op SXM mooi uitzicht daar, nada niks nope’s, Gerrit jij gaat niet naar NL om daar je straf als kakkerlak uit te zitten, dat heeft je ex schoon vader al gedaan, die vlieger gaat niet meer op mijn vriend?.

 6. Ach, wie neemt beroepsazijnzeiker Beflapas nog serieus. Ik ben al blij dat deze sexueel gestoorde ons niet meer dagelijks lasting valt met zijn infantiele puberale verhalen over zijn gefantaseerde sexleven.

  De kosten van deze pagara worden door de ondernemers zelf voldaan en zijn per onderneming gezien niet bijzonder hoog. Daarnaast levert het direct horeca omzet op van de duizenden bezoekers en indirect is het een prima promotie van Pietermaai dat ook weer omzet genereert.

 7. Erica nodig een paar de 31 ste bij Je thuis uit.
  Geef ze te eten en een warm bedje
  En Nee je hoeft hier niet te blijven, je mag terug naar
  Je schilderswijk!

 8. @ Ericlapas,

  Beetje vreemde opmerking. Al die ondernemers betalen die pagara zelf en verzorgen veel werkgelegenheid, plus bieden toeristen een reden om naar het eiland te komen.
  Jouw redenering volgend zou niemand vuurwerk mogen kopen omdat ze er ook chollers mee te eten zouden kunnen geven. En ja 100 % van de daklozen zijn chollers en nee, daar heb ik geen medelijden mee. De overlast die zij veroorzaken is immens en wil je met een vinger gaan wijzen dan zou ik maar eens wijzen in de richting van degenen die de drugs hier op Curacao aan hen verkopen.

  De illegalen is een ander verhaal, maar ook daar wil ik deze ondernemers niet op aanspreken. Veel ondernemers geven, zonder enige ruchtbaarheid te geven, al aan goede doelen. Hen dus gaan veroordelen, zonder dat je weet wat ze op de achtergrond al doen, is een beetje voorbarig.

 9. Blijkbaar hebben de organisatoren iets van 15 miljoen klappers in rook laten opgaan iets cooler is dan een 5 gangen menu voor zwervers en illegalen organiseren. Langzamerhand kom ik tot het besef dat ik niet meer in dit land wil wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *