DolfijnFM | LGBT’s gekwetst door Secco bij demonstratie

FOKO en Igualdat Korsou: Met zijn aanwezigheid gaf Secco steun aan een aantal fundamentalistische kerken met ronduit discriminerende en homofobe opvattingen

De LGBT gemeenschap heeft in een brief aan bisschop Secco zijn verdriet geuit over Secco’s aanwezigheid bij de anti-homohuwelijk manifestatie afgelopen vrijdag.

Met zijn aanwezigheid gaf Secco steun aan een aantal fundamentalistische kerken op het eiland met ronduit discriminerende en homofobe opvattingen, volgens de brief.

De brief is ondertekend door LGBT-bewegingen FOKO en Igualdat Korsou, uit naam van de homogemeenschap en haar katholieke leden in het bijzonder, die nooit enige handreiking van de bisschop zouden hebben gehad.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | LGBT’s gekwetst door Secco bij demonstratie

  1. Wat een schandelijke clown.

  2. De man dient G-D, niet SATAN.

  3. Dit soort personen in welk geloof dan ook maakt dat men afstand neemt van “het” geloof en dan bedoel ik zeker de boodschappers.De meeste mensen geloven in het meerdere / hogere etc maar willen niets meer met de boodschappers te maken hebben.

    De meeste boodschappers van welk geloof dan ook zijn niets meer dan hypocrieten en farizeers die stiekum doen waar zij in het openbaar zo tegen zijn.kijk o.m.op de foto van de demonstranten van afgelopen vrijdag.

  4. Een nog even levend fossiel uit lang vervlogen tijden. Geen woorden aan vuil maken. Nog een paar jaar dan is het voorbij.

  5. Fred Schiedam

    Onbegrijpelijk dat deze bisschop het troebele water van de fundamentalisten opzoekt. Voor iedere rooms-katholiek die over ditt onderwerp hard oordeelt, lees eerst eens blz. 453 uit de Nieuwe Katechismus en denk na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *