DolfijnFM | Man ernstig mishandeld tijdens feest in WTC

De politie weet wie de dader is en roept hem op zich te melden | Persbureau Curacao

Een 31-jarige man is ernstig gewond geraakt na een ruzie over wie er eerst mag plassen. Het incident gebeurde tijdens een feest in het WTC.

Het slachtoffer stond in de rij bij het toilet toen een groep mannen voordrong. De woordenwisseling die ontstond ontaardde in een gevecht, waarbij het slachtoffer een kaakbreuk en ernstig oogletsel opliep.

De politie weet wie de dader is en roept hem op zich te melden.

Bron: DolfijnFM

18 Reacties op “DolfijnFM | Man ernstig mishandeld tijdens feest in WTC

 1. Beste Maurice: Deze regels gelden ook voor U. Niet op de man inspelen of uitlokken van tegen reacties.

  KKC commentpolis

 2. La Stiwz. de redactie heeft diverse items na posts van jou en Mano moeten sluiten. Dat lijkt me toch een tik op de vingers.

  Maar ik waardeer je posts, dus ga vooral door. Post alleen niet wanneer je een paar blauwe be-ijsbeerde blikjes gedronken hebt.

  On topic: bij dit feestje in het WTC was heel strafblad bezittend Curacao aanwezig. Het leek wel de sede van de MFK.

 3. * andere = anderen.

 4. @Maurice:wanneer heb ik ook maar één minuutje in het strafbankje gezeten.

  Helaas behoor jij hier ook tot het (door andere omschreven als “mondi volk”). Als hier iets 5 keer wordt geroepen, hoe onwaar ook, wordt het bij jou, gelijk aan het “mondi volk”, gewoon voor waar aangenomen.

 5. Denk dat Mano weer even in het strafbankje moet, net als zijn illustere voorgangers Enri en la Stiwz.

  En daar zijn alle andere lezers het mee eens.

 6. @ Mano,

  Nadat een aantal hun afkering hadden geuit over deze schoppartij kwam jij met deze opmerking:

  “Ja joh, en ik heb zo de pest aan de hier op het KKC-forum alom heersende kleingeestigheid onder een stel verbitterde KKC-mislukkelingen die hier iedere dag hun eigen ellende groots tentoonstellen. KKC mislukkelingen die geen moer voorstellen. Want laten we eerlijk zijn jongens, sorry, ik bedoel natuurlijk oudjes van dagen, jullie stellen geen van allen iets voor, jullie hebben ook nooit iets voorgesteld. Jullie maken op niemand enig indruk. maar zeker niet op mijn persoon, ondanks dat ik jullie niet persoonlijk ken, kijk ik dwars door jullie heen. 😆
  Nee, jullie stellen niets voor, niet Maurice, overigens behorende tot één van de 5, niet Brian die ook wel bekend staat als ‘notoire zwakke digitale meeloper’ en ook niet Joep Kalkoen de opschepper.”

  Ik weet niet hoe jij deze reactie wenst te plaatsen, maar ik kan er niet veel meer van maken dat jij onze reactie afkeurde en daarmee keur je automatisch de schoppartij goed. Je kunt immers niet beide doen en al zou je dat doen dan schrijf je toch heel iets anders.

 7. Ik heb een halve dag vrij moeten nemen om het hele verhaal van Mano te kunnen lezen… je zal maar met zo’n spraakwaterval getrouwd zijn.

  En de inhoud is ook nog eens van een niveau waarmee je zelfs bij de MFK geweigerd wordt, en daar kom je al binnen als je weet dat 1 + 1 een getal onder de 5 is.

 8. @Joep Kalkoen schreef;
  “@ Mano,
  Moet ik nu uit je reactie opmaken dat jij asociaal gedrag toejuicht ? Immers, het feit dat velen zich er aan ergeren is kennelijk voor jou irritant.”

  Waaruit blijkt dat ik asociaal gedrag toejuich? En hoezo vind ik het irritant dat velen zich eraan ergeren? Waar in godesnaam heb je dat gelezen? Ben je nu al zo laag gezonken dat je niet anders kan dan met eigen verzonnen kletskoek trachten mijn woorden te verdraaien? Je lijkt de schaamte voorbij te zijn Joep met de banjo..Je beledigt de intelligentie van eventuele lezers, of dacht je dat ze niet in de gaten hebben dat je doodgewoon uit je ouwe neus zit te ouwekletsen?

  Ik heb juist heel duidelijk vermeld dat ik dat gedrag niet toejuich! Of heb jij heel toevallig nét het zinnetje waarin ik heel duidelijk stel dat ik het NIET toejuich over het hoofd gezien?…. Heb je misschien last van woordblindheid Joep M?

  Ik schreef duidelijk;
  “m.a.w., hij heeft dat pak slaag over zichzelf afgeroepen, niet dat ik het toejuich, dat niet.”

  NIET DAT IK HET TOEJUICH, DAT NIET!
  Speciaal voor jou in blokletters Joep, hoe ik erover denk kán jou nu onmogelijk zijn ontgaan. Tenminste, dat hoop ik…. 😆

  @Joep M. schreef;
  “Zoals ik het nu lees neem jij het op voor de aso’s, is hun gedrag geheel normaal en zijn wij de aso’s omdat wij het niet normaal vinden.
  Gaarne je uitleg.”

  Zoooo joep, ik kan niet anders dan vaststellen dat je door wanhoop overweldigt bent, je zit zomaar zelf een beetje je eigen verzonnen verhaal te projecteren op mij, alsof ik dat zou hebben opgeschreven… 😆 😆 😆
  Als je goed gelezen had, zou je (mij) niet om uitleg hoeven vragen.

  @Ik schreef namelijk;
  ” Ik bedoel het niet oneerbiedig, maar het droevig verhaal van Mitch Henriquez is er maar eentje van de duizend (onrechtvaardige) verhalen die handelen over onrecht geboren uit gebeurtenissen die zich helaas dagelijks op deze wereld voordoen.”

  Speciaal voor jou Joep zal ik bovenstaande reactie ‘net niet’ in Joep en Janneke taal uitleggen..
  Met bovenstaande vermelding probeer ik gewoon aan te geven dat asociaal gedrag nooit uitgebannen zal kunnen worden, asociaal gedrag is des mens, de mens eigen! Of dat gedrag zich in Nederland, Curaçao of anders elders in deze wereld afspeelt, maakt geen moer uit. Vandaag erger je je eraan, maar morgen vind het weer plaats. Snap je Joep?

  Dus waarom zou ik me over elk bericht dat over asociaal of crimineel gedrag gaat moeten ergeren terwijl ik verdomd goed weet en besef dat dat beestengedrag zolang ‘het beest mens’ niet uitgeroeid is letterlijk iedere dag, sterker, iedere minuut van de dag ergens op deze planeet zal blijven plaatsvinden? Ik weet toch wie het beest is dat zich mens noemt? Het lijkt erg vermoeiend om me iedere dag om elke menselijke misdaad te moeten ergeren. 🙂

  Bovendien Joep, jij bent het meest asociale forumlid op dit KKC-forum! Iemand die het ECHT toejuicht, en dat heb jij letterlijk zelf op dit forum geschreven, dat een president Duterte van de Filipijnen duizenden van zijn landgenoten die of verdacht worden verslaafd te zijn, of verdacht worden drugsdealers te zijn zonder pardon afslacht, is het niet waard om zelf te leven!

  Maar het ergste is dat jij Joep M. óók nog gesuggereerd hebt dat ook op Curaçao alle drugsverslaafden, criminelen en verder alles wat niet in jouw straatje past doodgeschoten dient te worden. Dát, die suggestie alleen al maakt van jouw een asociaal van de ergste soort Joep! Ik heb je al vaker gezegd, je hebt het brein van een moordenaar, je kickt op massamoorden…dus liever dat je je muil houdt over de asocialen van deze wereld. In een wereld waar ongelijkheid en onrecht heerst, de norm is, zal het beest mens z’n ware natuur blijven tonen! Dat kan niet worden voorkomen, helaas! 😆

 9. Als ik die voordringer had aangepakt was het slechter met hem afgelopen.

 10. @ Mano,

  Moet ik nu uit je reactie opmaken dat jij asociaal gedrag toejuicht ? Immers, het feit dat velen zich er aan ergeren is kennelijk voor jou irritant. Zoals ik het nu lees neem jij het op voor de aso’s, is hun gedrag geheel normaal en zijn wij de aso’s omdat wij het niet normaal vinden.

  Gaarne je uitleg.

 11. @Bert, één van de 5 schreef;
  “Wat een draaikont, Mano, bij Mitch Henriques had hij heel andere slachtofferideeen.”

  Echt waar Bert? Verklaar je nader, bewijs eens wat voor andere slachtoffer ideeën ik betreft Mitch Henriquez wel had.. Hou maar op Bert, als je toch niets nuttigs te melden hebt anders dan een (bij voorbaat) jammerlijke mislukte poging wagen tot manipulatie van wie weet wie, kun je je maar beter koest houden.

  Met fake beschuldigingen, verzinsels en leugens kom je nergens Bert, dus ik zal je uit de brand helpen. Van de 144 artikelen die door KKC over de zaak Mitch Henriquez gepubliceerd zijn, heb ik pas op 17 december 2017 om 16:06, dus gistermiddag, voor het eerst gereageerd en wel als volgt;
  “Wat betreft Mitch Henriquez, het is overigens de allereerste keer dat ik een reactie plaats onder een artikel dat over wijlen die arme man gaat. Ik kan het niet helpen, maar ik snap de verhitte reacties niet. Ik bedoel het niet oneerbiedig, maar het droevig verhaal van Mitch Henriquez is er maar eentje van de duizend (onrechtvaardige) verhalen die handelen over onrecht geboren uit gebeurtenissen die zich helaas dagelijks op deze wereld voordoen.”

  Gelezen Bert?
  Eigenlijk heb ik máár 2 regels aan de zaak Mitch Henriquez besteedt. Ik behoor immers niet tot het aan kleinzieligheid lijdend deel van de forum-populatie…En bert? Wat voor slachtoffer-ideeën ontwaar jij in mijn reactie? Geen? Goed zo, ga maar lekker slapen Bert, of bedenk andere slimmere pogingen tot het manipuleren van wie weet wie of wie dan ook…. 😆

 12. Wat een draaikont, Mano, bij Mitch Henriques had hij heel andere slachtofferideeen.

 13. @Maurice schreef;
  “Ik begreep dat het ‘slachtoffer’ juist degene was die voordrong.”

  Inderdaad, dat heb ik ook begrepen, m.a.w., hij heeft dat pak slaag over zichzelf afgeroepen, niet dat ik het toejuich, dat niet. 😆

  @Maurice schreef;
  “wat heb ik een hekel aan het asociale gedrag op dit eiland.”

  Ja joh, en ik heb zo de pest aan de hier op het KKC-forum alom heersende kleingeestigheid onder een stel verbitterde KKC-mislukkelingen die hier iedere dag hun eigen ellende groots tentoonstellen. KKC mislukkelingen die geen moer voorstellen. Want laten we eerlijk zijn jongens, sorry, ik bedoel natuurlijk oudjes van dagen, jullie stellen geen van allen iets voor, jullie hebben ook nooit iets voorgesteld. Jullie maken op niemand enig indruk. maar zeker niet op mijn persoon, ondanks dat ik jullie niet persoonlijk ken, kijk ik dwars door jullie heen. 😆
  Nee, jullie stellen niets voor, niet Maurice, overigens behorende tot één van de 5, niet Brian die ook wel bekend staat als ‘notoire zwakke digitale meeloper’ en ook niet Joep Kalkoen de opschepper. Zelfs op het KKC forum stellen jullie helemaal niets, maar dan ook nada voor. 😆

  Ik vraag me af Maurice de menace, heb je alleen een hekel aan specifiek het asociale gedrag op Curaçao of walg je ook van het asociale gedrag dat ook in andere landen op deze wereld bestaat, dus de normaalste zaak van de wereld is? Of bedoel je dat er alleen op ‘dit eiland’, dus Curaçao, asociaal gedrag voorkomt?

 14. ‘na een ruzie over wie er eerst mag plassen’?

  Als dat nu bij Patricia Paay was, maar bij een pisbak in het WTC?

 15. Beste Maurice,

  Over ‘asociaal gedrag op het eiland gesproken”?
  Kom kom, dat is toch een ernstig veel voorkomende bezigheid, wereldwijd.

 16. Ik begreep dat het ‘slachtoffer’ juist degene was die voordrong.

  Dat zou het wat minder erg maken,want wat heb ik een hekel aan het asociale gedrag op dit eiland.

 17. @Joep, Was een ghetto feestje waar veel tattoos, quadboys en gouden kettingen kom…

  Jammer dat het OM en politie daar niet controleerd want zullen veel mensen heen gaan met een strafblad

 18. Die kerstsfeer is hier toch altijd zo gezellig.
  Wat voor primitievelingen waren er op dat kerstfeest aanwezig ? Dat gespuis werkt bij de overheid ?
  Neem aan dat ze de dag erna weer in de kerk zaten.