DolfijnFM | MAN heeft nog een kandidaat

Wie nu genoemd wordt, is niet bekend gemaakt

Hoewel Steven Martina klaar staat om zijn oude baan weer op te pakken, blijft het gonzen van de geruchten binnen de MAN.

De blauwe partij heeft namelijk nog een tweede kandidaat klaar staan, mocht Martina niet snel zijn werk kunnen hervatten. Dat schrijft althans de Èxtra. De eerste beoogde opvolger, Neysa Schoop-Isenia, heeft zich in ieder geval definitief teruggetrokken, toen er een negatieve memo lekte over haar integriteit.

Wie nu genoemd wordt, is niet bekend gemaakt.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | MAN heeft nog een kandidaat

 1. ericlapas

  MAN heeft nog een kandidaat, nou dat zal niet veel soeps zijn. Heb begrepen dat Martina zolang Cleopa nog is weiger terug te komen. Zijn letterlijke woorden waren, “tan ten ku tin porkeria den e partido mi no ta bin bek”.

 2. Curacao Revisited

  @kaat: mijn punt is dat partij Man geen haar beter is dan kdnt en mfk. Ga eerst de boel op orde brengen in je eigen partij voordat je op anderen af gaat geven.

 3. ericlapas

  Het is toch ongelooflijk dat deze partij andere partijen van politieke terrorisme durft te beschuldigen, geen één van deze 5 parlementariërs is van onbesproken gedrag; Hato: dronken en feesten tijdens Parlatino, Cleopa: stalken van jongemannen voor seks, Mc. William: broer oplichter, Plet: het doen van valse aangifte, Rozendaal: slapen met De Geus.

 4. Natuurlijk afgeven op kdnt en mfk, curacao revisited, grote boeven, criminelen, terroristen, je moet ze horen, alleen al bij het zien van die lui, weet je het al.

 5. Curacao Revisited

  en dan maar afgeven op KdnT…

 6. Daan Banaan

  Man, man, man, bestaan er nog integere personen in de gelederen?

 7. Zou kunnen verbaasd mij niet,dochter van Gijsbertha maar zij wordt de nieuwe aangeschoten wild.Geen intergriteit.Zal ook afdruipen.

 8. Commentpolis

  Deze reactie is geweigerd wegens strijd met de regels.

 9. De dochter van Gijsbertha?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *