DolfijnFM | Man slaat bestuurder in het ziekenhuis na aanrijding

De bejaarde man ligt in het ziekenhuis, de agressieve bestuurder in de cel

Een 71-jarige bestuurder is maandagavond in elkaar geslagen nadat hij achterop een auto reed. Dat gebeurde bij de stoplichten op de Schottegatweg Noord, ter hoogte van Groot Kwartier.

De bestuurder van de aangereden auto stapte uit en begon er op los te slaan. De bejaarde man is opgenomen in het ziekenhuis, de agressieve bestuurder is aangehouden en zit vast.

Bron: DolfijnFM

13 Reacties op “DolfijnFM | Man slaat bestuurder in het ziekenhuis na aanrijding

 1. Oudere meneer had een zeer blanke kleur.. misschien had dat er ook wat mee te maken

 2. @Trui
  Je gaat geen klappen uitdelen ook al ben je kwaad of teleurgesteld. Een beetje fatsoen in het verkeer of waar dan ook is geen overbodige luxe op het eiland. Er is al genoeg geweld. Dat sommige verzekeraars slecht uit betalen, doet daar niet aan af.

  Bovendien is degene die achterop knalt, meestal degene die schuldig wordt bevonden. En terecht voor wat betreft de bumperklevers.

 3. @Trui
  Curaçao is een rechtstaat. Je gaat geen klappen uitdelen ook al ben je kwaad of teleurgesteld. Een beetje fatsoen in het verkeer of waar dan ook is geen overbodige luxe op het eiland. Er is al genoeg geweld. Bovendien is degene die achterop knalt, meestal degene die schuldig wordt bevonden. En terecht voor wat betreft de bumperklevers.

 4. Joep, ben ik nu zo slim of ben jij nu zo dom?

  Ben het helemaal met je eens voor een eenvoudige aanrijding door onoplettendheid waarbij de veroorzaker schuld bekent.

  Maar ik heb een aanrijding gehad met een idioot van lokale kunne, 100% schuldig, die tegen de Road Service de grootste leugens vertelde. Die had ik het liefste zo in elkaar geslagen dat hij daarna door zijn anus moest ademhalen.

  Met een rietje.

 5. Joep Meloen

  @ Trui,

  71 jaar oud tegenover een twintiger en jij neemt aan dat de twintiger de morele overhand heeft ?
  Succes.
  Het is niet voor niets dat hij nog vastzit.

 6. Fox en andere fatsoensridders: natuurlijk valt niemand de veroorzaker van het ongeluk aan die schuld bekent en geen grove schuld heeft (door bijvoorbeeld whatsappen of, nog erger, feveren).

  Maar als het een idioot is, ik heb het meegemaakt, die brutaal wordt en alle schuld afwijst dan heb ik alle begrip voor een paar stevige tikken.

  Zeker met falende verzekeraars die niet uitkeren (Inter Assure is daar berucht om) en falende rechters als Irma Lips die altijd de kant van de dader kiezen.

  Maar toetsenbordhelden als Fox begrijpen dat natuurlijk niet.

 7. Ongelooflijk dat sommige mensen het oké vinden dat deze mishandelaar eigen rechtertje speelt. Niemand heeft het recht eigen rechtertje te spelen punt uit. Wat lafbek. Slaat zeker ook regelmatig zijn partner als iets hem niet bevalt. Hoop dat hij vervolgt wordt en veroordeeld wordt.

 8. mannen met kortje lontjes zie je vooral bij de PS en MFK..

 9. Abraham Mossel

  Het zal wel weer een lange tenen en kort lontje verhaal zijn, met daarbij de nodige DRANK IN DE MAN . Kan mij bijna niet anders voorstellen ,om een man van 71 jaar in elkaar te meppen, of zou het een MFK/ KFOer, KdNT zijn geweest, die zijn de laatste tijd nogal opstandig, zelfs in de staten?, Ha Ha.

 10. Moet ik begrijpen

  Toen ik de kop van het artikel las, dacht ik dat er hommeles was in het ziekenhuis. Echter na verder lezen blijkt deze verslaggever op de hoogte te zijn van de vork in de steel zit. Helaas dat deze berichtgeving deel uitmaakt van de waan van de dag (een 71 jarige man vermoedelijk in elkaar geslagen door een 23 jarige) aangezien het zal gissen blijven naar de “wat is eigenlijk gebeurd”.

 11. Joep Meloen

  @ Trui,

  Ik kan geen enkel begrip opbrengen voor het in elkaar slaan van iemand bij een simpel ongevalletje van achterop rijden.
  Zou de oude man feverend, over de verkeerde weghelft en nog eens veel te hard hebben gereden om dan achter op mijn auto te knallen…………dan wordt het een ander verhaal.

  Dit zal wel zo’n gevalletje van macho gedrag zijn geweest, een joker met een verschrikkelijk klein plassertje die dat probeert te compenseren door dit soort gedrag.

 12. Geen oordeel vellen als je de omstandigheid van de aanrijding niet weet!
  Misschien plotseling te hard geremd? Ja, ik weet het altijd afstand houden.

 13. Keur het niet goed, maar afhankelijk van het rijgedrag van de veroorzaker van de aanrijding kan ik er wel begrip voor opbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *