DolfijnFM | Martina in gesprek met investeerders Plazahotel

De vorige overeenkomst tussen Martina en Steven Martina en John W. Burcham liep op een debacle uit nadat bleek dat geen Due Dilligence was gedaan | Extra

Steven Martina heeft tijdens zijn bezoek in Nederland gepraat met investeerder voor het Plaza-hotel in Punda. Dat meldt de Èxtra.

Martina wil de zaak lowkey houden, omdat de vorige verkoop in het water viel nadat de koper zich terugtrok. Hij doet er zelf dan ook geen mededelingen over.

Het Plaza hotel staat al enige tijd leeg, nadat de Venezolaanse eigenaren failliet gingen. 16,2 miljoen moest de verkoop in 2016 opbrengen.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Martina in gesprek met investeerders Plazahotel

 1. Plaza en Venezolaanse eigenaren ?
  Die kwamen gewoon uit de States, was geen Venzolaan bij betrokken.

  Maar los van dit. Elke koper zal te maken krijgen met een complete renovatie van het pand, zowel binnen als buiten. Daar gaan tientallen miljoenen in zitten, dus wie ook belangstelling mag hebben, die 16 miljoen gaan er niet komen.
  1 NAF is zelfs nog teveel betaald, want ik vrees dat van scratch opbouwen veel goedkoper is. Dat is hier niet mogelijk, dus wordt het een zeer gecompliceerde klus. En gecompliceerd betekent maar 1 ding: DUUR

 2. Joke of the year

  Ik was allang op zoek naar deze foto. Crux van het verhaal: “Martina flikt het keer op keer zichzelf belachelijk te maken”.

 3. Heeft deze Burcham al de rekening betaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *