DolfijnFM | Masbangu dood door hitte

Volgens de vissers komt dit omdat het water te warm is

Er is een massale vissterfte aan de gang in de wateren rondom Curaçao. Vissers luiden de noodklok in de Extra en zeggen dat vooral Masbangu massaal het loodje legt.

Volgens de vissers komt dit omdat het water te warm is. Misgelopen inkomsten volgens de vissers: 12.000 gulden.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Masbangu dood door hitte

  1. het is inderdaad warmer dan normaal zeewater. Vooral dicht bij de kust, daar waar je wel eens netten met masbangu in het water ziet. Zeg ze niet zo stom te doen, die vissen kunnen het warme water niet uit om naar het diepere te gaan.

  2. Of de Masbangu door de hitte of in de boot van de vissers dood spartelt, dood gaan ze toch. Laatst zag ik Orlando Cuales (de man zonder hart volgens Wiels) verslag doen van vissers die hun netten binnen haalden en hun boot vol Masbangu vulden en die lieten ze zomaar dood spartelen. In plaats dat Orlando Cuales zijn afschuw over sprak, zei die mmmmm lekker maar ja, wat verwacht je van een man zonder hart.

    Normaal gesproken zou ik zeggen, de negers hier lijken wel barbaren maar sinds bekend is dat een kleine groep blanken zich daar aan stoort zeg ik het niet.

    Blijkbaar zal de verhitting van de aarde aan de kont van de YDK roesten, auto’s worden weggegeven alsof het allemaal niets is, de wegen zitten overvol met vervuilende auto’s maar niemand die zich daar druk om maakt.

    Hotels schieten als paddenstoelen uit de grond allemaal voor toeristen die niet hier zijn komen roeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *