DolfijnFM | MCB Online Banking ligt plat

Hoe lang de storing gaat duren is niet duidelijk | Persvureau Curacao

De grootste bank van Curaçao, MCB, kampt met een storing. Het Online Banking netwerk en het transactieverwerkingssysteem liggen plat in alle filialen.

Hoe lang de storing gaat duren is niet duidelijk. Via de Facebook-page van MCB Curaçao worden klanten op de hoogte gehouden.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | MCB Online Banking ligt plat

  1. Abraham Mossel

    @ Plasje, hij is dit keer leuk je opmerking.

  2. MCB is aan het rotzooien met zg cookies! Je gegevens via deze bank worden weer doorverkocht aan derden. Dat is zogenaamd om de site “goed te laten functioneren”
    MCB stop daarmee. Het hele cookie beleid is hopeloos voor info op allerlei sites. Ook de Extra is daarmee begonnen. Het grote publiek is niets gevraagd en wil al deze info die wordt verzameld niet delen met bedrijven die je later allerlei reklame advertenties toesturen.

  3. Volgens mij is UTS de provider van M&C Bank dus het kan niet anders dat het allemaal onbetrouwbaar is. Wat mij opvalt is dat als je in het buitenland pint zie je in de display, “Approve”, op dat moment kan je gelijk je bankpas uit het automaat halen.

    Hier op Curacao zie je “Approve” in de display maar dan toch smeekt de cassiere, “nog niet eruit halen” of “nog even erin laten”. Dit wilt je als man natuurlijk graag horen maar niet bij het verrichten van een betaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *