DolfijnfM | Meer parkeerruimte in binnenstad

Pietermaai-parking | Persbureau Curacao

Punda krijgt meer parkeerruimte. Het Marichiterrein tegenover hotel City Suites in Pietermaai is opengesteld voor parkeren. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Het terrein is van Pietermaai Parking Garage. De winkeliersvereniging had om meer parkeerplekken gevraagd vanwege de drukke decembermaand. Voor twee gulden per uur kun je je auto nu kwijt om te winkelen.

Bron: DolfijnfM

2 Reacties op “DolfijnfM | Meer parkeerruimte in binnenstad

 1. Als ik hier lees dat je voor 2 gulden per uur in het centrum kan parkeren, vraag ik me af, wat is er met ons aan de hand? Zijn we gek geworden met zijn allen?

  Auto’s moeten juist van de binnenstad geweerd worden. Een beter alternatief is, gratis busritten naar het centrum de stad.

  Een ander probleem is, de kwaliteit van de koopwaar in Punda, ik heb laatst een buitenlandse collega van mij een koffie mok met een logo van Curaçao cadeau gegeven. Ik heb de verkoopster uitdrukkelijk gevraagd, die logo die blijft er op zitten? Ze zei ja, nou de eerste keer dat deze collega, koffie in de mok deed, was zijn handen en hemd helemaal onder de verf.

  Ik weet wel iets van kosten en winstmarge dus ik begrijp wel dat de winkeliers de winstmarge willen verhogen en waarschijnlijk kleding die door kinderarbeid in Bangladesh voor nog geen 2 cent per dag is gemaakt hier voor Fl. 80 of Fl. 100,00 verkopen.

  Laatst zat ik nog in een winkel in Punda kwam een vrouw klagen over een kledingstuk die ze had gekocht. Het bleek een string te zijn maar zelf ik kon zien dat de vrouw een enorme achterwerk heeft, zo een achterwerk waarbij je misschien 2 stoelen nodig hebt om op te zitten.

  De verkopers zijn ook niet gekwalificeerd anders had de verkoopster deze vrouw van te voren moeten waarschuwen, mevrouw, met zo een groot achterwerk kan je zeker geen string dragen.

 2. Ruim een jaar geleden in erfpacht gekregen, er zal een hotel worden gebouwd. Maar nog steeds geen actie, nou ja dan maar een parkeerplaats. Wel zonde zo komt punda nooit tot ontwikkeling. Zelfde als het terrein bestemd voor la curacao aan de jan noorduynweg, ook daar een jaar naar de groundbreaking nog steeds geen activiteiten. Overheid doe iets en grijp in en laat deze erfpacht terreinen niet verpauperen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *