DolfijnFM | Merkies medisch directeur CMC

Dr. Ingemar Merkies M.D., Phd


Neuroloog Ingemar Merkies is benoemd tot medisch directeur voor het nieuwe ziekenhuis. Hij begint op 1 oktober.

Merkies komt uit Curaçao, maar heeft aan de Erasmus Universiteit gestudeerd. Hij werkt sinds 2016 in het Sehos. Het nieuwe ziekenhuis gaat volgens planning open op 15 november.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Merkies medisch directeur CMC

 1. Someonewhocares

  Ingemar Merkies is the right man on the right place.
  Hij is deskundig, integer en een medisch specialist die ervaring heeft als manager in een Nederlands ziekenhuis. Daarnaast is hij ook maatschappelijk geëngageerd.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Lapas: informeer eerst!!!!
  Dit is de MEDISCH DIRECTEUR waar we het over hebben. (Wat Dr Scheper nu is!) Niet de Voorzitter van het Bestuur……. (zeg maar de Casperson van nu!) DIE heeft zich laatst “in zijn woorden verslikt”, en is nu (naar verluidt :)) onderdeel van een onderzoek.

 3. Hadden we niet een Nederlander die zei dat hij een directeur met een passie is? Is hij nu al weg? Het ziekenhuis heeft nog niet één patient gehad en er is nu al gedonder, dat belooft veel goeds.

  Deze Merkies werkt al 3 jaar in het Sehos dus is de vraag of hij een modern ziekenhuis kan leiden, ik geloof er niets van.

 4. Trots op Curaçao

  Eerst actie die Merkies gaat doen is op zoek gaan naar een nieuwe neuroloog. Tijd om zijn beroep waarvoor hij gestudeerd heeft is er niet meer.

  Succes in het wespennest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *