DolfijnFM | Meteo waarschuwt voor extreme hitte

Reden voor de waarschuwing is de verwachting dat er vandaag weinig wind is en een hoge luchtvochtigheid. Je moet dan rekening houden met een temperatuur van 34-35 graden. Maar de gevoelstemperatuur is veel hoger.

De Meteo waarschuwt opnieuw voor extreem warm weer. Code geel is afgekondigd vanaf 10 uur vanochtend. Dan staat de zon hoog genoeg om de hitte te voelen.

Wie buiten in de zon loopt, kan een zonnesteek oplopen, kramp krijgen en snel vermoeidheid raken. Reden voor de waarschuwing is de verwachting dat er vandaag weinig wind is en een hoge luchtvochtigheid.

Je moet dan rekening houden met een temperatuur van 34-35 graden. Maar de gevoelstemperatuur is veel hoger.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Meteo waarschuwt voor extreme hitte

  1. Het is wel apart want als we naar de negers in Afrika kijken, hebben ze veel meer met de natuur, meestal leven ze van de landbouw en visserij, ze rijden geen auto’s en vliegen haast nooit.

    Voor de negers hier kan het allemaal niet op, bijna elke maand is één of andere organisatie of vereniging die auto’s gratis weggeeft. Mensen zitten op TV op te scheppen dat ze naar Florida, Miami of Canada zijn geweest en intussen maar klagen dat het te warm is.

  2. Nou binnen blijven dan😓😓

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *