DolfijnFM | MFK nodigt volk uit op Wilhelminaplein

Bijeenkomst commissie ‘Gerechtigheid voor Gerrit Schotte’ | Foto MFK

De MFK nodigt het volk van Curaçao uit om volgende week vrijdag, 18 januari naar het Wilhelminaplein te komen. Dan zal de commissie ‘Gerechtigheid voor Gerrit Schotte’ duidelijk maken dat zijn veroordeling onterecht was.

Naar verluidt is ook advocaat Geert-Jan Knoops aanwezig. Die bevestigt inderdaad op Curaçao te zijn om een zaak van zijn cliënt voor te bereiden voor de Human Rights Committee. Maar wil daar vooralsnog niets meer over zeggen.

Bron: DolfijnFM

18 Reacties op “DolfijnFM | MFK nodigt volk uit op Wilhelminaplein

 1. Abraham Mossel

  Aan deze oproep van Gerrit de Raaf en uitgevoerd door een stelletje stakkers in de mist, kan je merken dat Gerrit de Raaf al redelijk aan het doordraaien is op die plek waar hij totaal niet kan wennen, toch moet hij er rekening mee houden dat er zelfs nog enkele jaren bij komen, aangezien hij nooit die terug betaling van 1.8 miljoen naf na kan komen en geen enkele mongool hem dit geld gaat lenen is er een mongool dit dit geld wel leent dan staat hij of zij direct in schijnwerpers en zal dan bijna voor 95 % ook in het gevang naast Gerrit de Raaf komen te zitten, als Knoops niet komt en dat zit er zomaar in wie moet er dan de leugens gaan vertelen de commisie zelf kan nog niet eens verder tellen dan 30 en als ze rekenen moeten komen ze nog niet verder dan 2×2= Pik zou zeggen dat is 8, ze zijn goed in dubbel reken vooral Jacinta die rekende zich samen met haar vriend rijk om een prijs te maken voor de aankoop van mondkapjes noormaal kosten die nog geen 025 per stuk maar zij presteerde om ze per stuk in te kopen voor een gods vermogen wat een dommers zeg.
  Denk trouwens dat er minimaal een paard en een honden kop komen en die zijn nog omgekocht ook met een flesje rum van 5,00. bij de opkomst naar de SDKK waren er hoog uit 100 man waar van 25 nep journalisten om Gerrit de Raaf naar zijn celletje te brengen was ook voor hem een teken aan de want dat als hij er over 6 jaar uitkomt geen MFK meer bestaat net zoals nu de PS ten onder gaat, KndT volgt dito de partij van Moses. ps: wie gaat er nu een uit leg geven in de buiten lucht op Curacrim normaal is er geen hond die je kan verstaat als je normaal praat door de microfoon of je moet schreeuwen zoals de tuinkabouter Cova , dan nog versta je maar de helft, zie knoops al schreeuwen die praat normaal altijd binnensmond zo dat men hem niet begrijpt en zich dan altijd kan beroepen dat men hem niet goed heeft verstaan en dan er weer een andere draai aan het verhaal kan geven, trouwens wie betaald hem, van der Dijs ! de MFK heeft geen piek en Gerrit de Raaf zelf mag helemaal niks nada doen buiten de poort hij is daar gewoon een nummer meer niet.

 2. Zielig En te gek voor woorden . Gerechtigheid ja Haan ze de straf sims verdubbelen ?

 3. Schotte moet nog veroordeeld worden voor:
  (1) meerdere moorden waaronder 1 door hem persoonlijk doodgereden vrouw en natuurlijk Helmin Wiels.
  (2) Deelname en zelfs leiding geven aan een criminele organisatie MFK. (3) diefstal en verduistering.
  (4) opruiing van een volk tegen de Regering.
  (5) Brandstichting bij verschillende journalisten van auto,s.
  (6) Valsheid in woord en geschrift.
  Dus Hij mag nog minimaal 60 jaar zitten.

 4. Ha, ha, daar heb je de MFK weer met “Het Volk”, het volk zit niet te wachten op zo,n domme demonstratie. Laat Schotte maar lekker zitten, zit goed op zijn plek daar.

 5. Grappig: op de foto vier parlementariers van de MFK.

  Drie hebben er een strafblad, de vierde is de voormalige afwashulp van de Cactus club.

  Curacao kan trots zijn op dergelijk afval in haar parlement.

 6. De vraag is natuurlijk, kunnen de MFK en waarschijnlijk Kdnt parlementariërs zomaar onder werktijd gaan demonstreren?

 7. Trots op Curaçao

  Alleen als het een inzamelingsactie is voor zeepjes, kom ik. Je moet die man wel wat gunnen, toch?

 8. Was een dappere actie van Charlotte van Lennep om zo een getuigenverklaring af te geven, zeker gezien de tijdgeest.
  Hoop inderdaad dat Schotte alsnog vervolgd wordt voor deze misdaat.

 9. Knoops lacht zich suf, de kassa rammelt continue door maar krampachtig te blijven vasthouden aan “het onrechtvaardige ” door zijn client.
  Hoe zit het met het gratieverzoek van mutsje Dijs trouwens?

 10. Bier en hapjes?? 🙂

 11. @Roy, Zijn altijd dezelfde mensen die hier komen. Sloebers komen alleen voor gratis eten en drinken en evt muziek.. en je kan die loser van een Lucho Rosales en zijn knokploeg ook wel verwachten.

 12. @Brian S, je hebt gedeeltelijk gelijk. Of er eten en snacks aanwezig zijn is niet bekend. Wel is het zo dat Gibi Doran met zijn band “the Legends of Gio” e.e.a. zal opluisteren. Heb begrepen dat deze band tijdens de opening van Karnaval seizoen (kleine werf) heel erg belabberd heeft opgetreden.
  Dus Gibi probeert nog meer geld binnen te krijgen naast zijn riante salaris van ang 13.000,– p.m. met het neits uitvoeren.
  Hopi duele mi ruman

 13. Wel drinken en eten regelen want anders komt er niemand

 14. Ik weet dat het niet zal gebeuren maar die luie Koeiman zou ambtenaren naar Wilhelminaplein moeten sturen om te noteren hoeveel onderstaandtrekkers ipv te solliciteren, aan het demonstreren zijn.

 15. “duidelijk maken dat zijn veroordeling onterecht was”. ze zullen wel bedoelen ophitsen en tweedracht zaaien

 16. Gerechtigheid voor Gerrit Schotte?

  Dus een verdubbeling van de straf of de doodstraf zelfs?

  Of eindelijk vervolging voor deze zaak:
  https://www.youtube.com/watch?v=NW9ztZg4Kjw&t=33s

  Ik wil ook gerechtigheid voor Gerrit Schotte. En ook voor Jacinta Constantia!

 17. Te triest voor woorden .
  Trouwens welke volk ?

 18. En wie zitten in deze commissie ‘Gerechtigheid voor Gerrit Schotte’?

  Menki Rojer, Jacinta Constancia en Pik Pisas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *