DolfijnFM | MFK wil Staten betrekken bij corruptieonderzoek

Volgens de partij van oud-premier Gerrit Schotte moet de onderste steen boven en hebben de Staten de plicht om namens de Curaçaose bevolking te achterhalen wat er precies gaande is | Persbureau Curacao

De MFK wil een spoedvergadering in de Staten om over de situatie bij de RdK te praten. Daar zijn directeur Roderick van Kwartel en twee andere bestuurders op vakantie gestuurd op verdenking van corruptie.

Volgens de partij van oud-premier Gerrit Schotte moet de onderste steen boven en hebben de Staten de plicht om namens de Curaçaose bevolking te achterhalen wat er precies gaande is.

Bron: DolfijnFM

12 Reacties op “DolfijnFM | MFK wil Staten betrekken bij corruptieonderzoek

 1. HA HA HA HA

 2. Abraham Mossel

  Het stuk verdriet, genaamd Gerrit de Raaf, bekend staande als nr 1, Narcist, en pathologische beroeps leugenaar van het halfwestelijke zuid en west front gaat goed in de aanval in zijn laatste dagen dat hij nog vrij mag rond dwalen op curcrim, nog 12 dagen dan zit hij in het hok, als het OM de moet heeft om de crinineel direct op te pakken, of geven ze hem een kans net zoals zijn vriend Jammie. Gewoon hier op de crim laten zitten, OF beter nog op de Berg in SXM maar niet in NL waar je ontbijtje ,warm eten en nog een ontbijtje onbeperkt krijgt, incl privé tv internet telefoon! als je maar betaald! trouwens heb uit gerekend, de oplichter hoeft nog geen 12 maanden te zitten, buiten om wat er nog staat te wachten natuurlijk aan vervolg recht zaken. Babel Wiels/ RDK/ etctra

 3. Heb begrepen dat MFK nog steeds loten van 5 gulden met als hoofdprijs een nieuwe auto verkoopt. Waarschijnlijk betekent dit dat, al wordt Schotte veroordeeld dat de partij zal blijven bestaan. Het ziet er naar uit dat Cooper de partij gaat leiden.

 4. Dat Schotte en Rojer zich op deze manier laten horen is een logisch gevolg van de ontstane situatie. Kwestie van 1 en 1 is twee.

 5. Volgens de partij van oud-premier Gerrit Schotte moet de onderste steen boven en hebben de Staten de plicht om namens de Curaçaose bevolking te achterhalen wat er precies gaande is.

  De Curaçaose bevolking wil ook geen veroordeelden criminelen in de Staten!

 6. Gerrit stop eens met dat geroep van: Namens de Curacaose bevolking, want je geeft geen moer om je bevolking.

 7. Een van corruptie veroordeelde persoon als Schotte(en zelfs tot hoge raad) wil een debateren om de onderste steen naar boven te halen????
  Deze gozert heeft alle lef ter wereld om zijn gezicht te vertonen terwijl er over corruptie wordt gedepateerd.
  Een ding is zeker: Hij is en blijft een gerenommeerd profesioneel op dat gebied en no-one kan van hem winnen.

 8. Moet hij niet naar de bak?

 9. Schotte wil een onderzoek ?
  Zeker om uit te vinden waarom hij niet heeft mee kunnen profiteren ? Nog minder dan 2 weken jongen, dan mag je 3 jaar de cel in. Eindelijk opgerot met deze beroepscrimineel. Hoop dat hij het andere gajes van de MFK ook meeneemt. Van de zotte dat zo’n beetje ALLE parlementsleden zijn veroordeeld voor fraude, corruptie en meer van dit soort misdrijven.
  Ondertussen gewoon blijven doen alsof er niets aan de hand is.

 10. En dit zegt de grootste Maffia baas van Curacao!! deze Moordenaar had al lang in de bak moeten zitten, ik snap niet dat ze dit tuig nog toelaten in de staten.
  De onderste steen moet maar eens boven komen bij alle omkoop en criminele praktijken van deze Maffia Foundation Korsou.

 11. Gerrit vuile schijnheil. Lazer op swa! Ga ff lekker in de bajes hangen ofzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *