DolfijnFM | ‘MFK’ers verhoord in zaak Maximus’

Om welke parlementariers het gaat, wil de krant niet zeggen | Foto MFK

Een aantal ex-MFK parlementariers wordt door het RST verhoord in de zaak Maximus. Dat schrijft tenminste de Extra. Welke parlementariers het zijn, wil de krant niet zeggen.

Oud-MFK-minister George Jamaloodin is hoofdverdachte in de zaak. Hij zou opdracht hebben gegeven voor de moord op Helmin Wiels 5 en een half jaar geleden.

Op 18 december zou een regiezitting in de zaak zijn, schrijft Extra, maar het OM heeft nog niets bevestigd.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | ‘MFK’ers verhoord in zaak Maximus’

 1. Abraham Mossel

  Nog drie dagen (3) dan is er een cassatie uitspraak over de recht zaak van de pathologische cq oplichter, haat zaaier Gerrit de Raaf. over tot de lik!

 2. Volgens @Buli Buli, “RST had allang heel veel mensen moeten verhoren en heel veel telefoons moeten tappen…” Het probleem is dat onze geheime dienst zo lek als een mandje is, het stelt allemaal niets voor. Er is daar niets geheim in deze trailer kunnen we zien hoe het bij een echte geheime dienst aan toe gaat.

  https://www.youtube.com/watch?v=DE3yZXQQnPo

 3. Goed dat ze verhoord worden, maar ik ben bang dat dit te laat is. Het momentum is voorbij. Thode was de eerste politicus bij de plaats delict. Grappig was dat hij zijn MFK-shirt aan had. Ik kan me echt niet voorstellen, dat niemand binnen de partij op de hoogte was van de plannen van Jamaloodin. Sterker nog, ik kan me ook niet voorstellen, dat Amparo (broer van Jamaloodin) niet op de hoogte was. RST had allang heel veel mensen moeten verhoren en heel veel telefoons moeten tappen…Hopelijk gaan ze dit nu wel goed doen!!

 4. Is het iemand met of zonder engelbewaarder .

 5. De Maffia Foundation Korsou had de grootste belangen bij het uitschakelen van Helmin Wiels.
  En aangezien we allemaal weten dat Gerrit Schotte en zijn aanhangers over lijken gaan, is het duidelijk dat George jamaloodin hiervoor gebruikt is.
  Hij is dus niet de opdracht gever! Maar de echte dader is Schotte!!
  Deze kakkerlak van een Schotte spand iedereen voor zijn karretje.
  Laten we vooral blijven hopen dat Dinsdag het recht zal spreken, en deze Moordenaar (Schotte) achter slot gaat.
  Daarna zal de rest vanzelf gaan praten.

 6. Heel simpel wij weten allemaal dat het om Thode gaat. Zelf bij een achterlijk iemand ging een belletje rinkelen toen Thode in het parlement en plein public vragen over de beveiliging van Wiels stelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *