DolfijnFM | Michèle Russel-Capriles voorgedragen voor plaatsvervangend gouverneur

Michelle Russel Capriles

Michèle Russel-Capriles wordt de komende zes jaar plaatsvervangend gouverneur. Dat meldt het Antilliaans Dagblad, dat zich beroept op betrouwbare bronnen.

De Rijksministerraad moet de voordracht nog goedkeuren. Russel-Capriles is de dochter van Diane Henriquez en Lio Capriles van de Maduro & Curiel’s Bank. Ze is nu vooral bekend door haar betrokkenheid bij kunst en cultuur.

Bron: DolfijnFM

10 Reacties op “DolfijnFM | Michèle Russel-Capriles voorgedragen voor plaatsvervangend gouverneur

 1. @Shonfefe,
  Wat een staaltje onzin, u begrijpt toch ook dat deze mensen hun kinderen zeker wel het minimale aan scholing kunnen veroorloven. Zo is dame Russel ook naar goede scholen gestuurd, wellicht is de lat zo laag dat enkel dit haar benoeming rechtvaardigt. Lijkt mij, dat er legio eilandbewoners zijn die hieraan voldoen.
  Op de tweede plaats, de posities die dame Russel toegespeeld heeft gekregen in de Culturele en Kunst wereld heeft zij evenzeer te danken aan het geprivilegieerde positie en met recht tot doel om zo fondsen te kunnen werven middels haar inzet.
  Lijkt mij, dat met name het tweede punt haar niet geschikter maakt voor de beoogde positie, eerder ongeschikt. Met name zij, dient bij zichzelf te raden te gaan of ze dit moet doen, van die eilandpolitici is enkel te verwachten dat zij hun oren laten hangen naar de elite om daar enig persoonlijk voordeel uit te slaan.
  Vooral het naïeve van het commentaar van Shonfefe stuit me tegen de borst, denkt u werkelijk dat het eiland hiermee gediend wordt?

 2. Curacao Revisited

  “geen enkel commentaar redenen aangegeven waarom deze mevrouw niet de juiste kandidaat zou zijn voor die functie. ”
  ik zie ook geen enkel commentaar dat aangeeft waarom deze mevrouw WEL de juiste kandidaat zou zijn voor die functie. Ik heb van deze dame nog nooit iets visionairs gehoord of uberhaupt een publieke uitlating dus geen idee waar zij voor wil gaan staan als ze de functie krijgt.

 3. @Shonfefe, Ten eerste kunnen we ons afvragen hoe deze procedure tot stand komt. Tweede heeft deze mevrouw wel de kwalificaties om deze belangrijke taak te kunnen vervullen?

 4. @Shonfefe

  Exact, well said!

 5. Shonfefe

  Wanneer leren we eens correct en met de juiste argumenten te reageren.Als ik naar de verschillende opmerkingen kijk dan zien ik bij geen enkel commentaar redenen aangegeven waarom deze mevrouw niet de juiste kandidaat zou zijn voor die functie. In onze kleine gemeenschap zal iemand altijd d dochter of zoon van iemand zijn. Waarom beoordelen we niet aan d hand van de daden nadat iemand de kans heeft gekregen om te presteren.ik wens mevr.Russel Capriles veel succes in haar nieuwe functie.

 6. Knoek-koe

  “Ze” hebben blijkbaar echt een lage dunk van de lokale bevolking . Deze zeer controversiele voordracht gaat tegen alle grond principes van “Good Governance” in. Als deze dame / maar ook de familie en top directie leden die gerelateerd zijn aan deze Banken dynasty, maar een fractie van het fatsoen, “rectitude” , eerbaarheid, beschreidenheid, waardigheid had die je van een integer en honorabel, en rechtschapen persoon mag verwacht dan zou ze in alle bescheidenheid afstand nemen van deze zeer discutabele voordracht.

 7. S.Bolivar

  Mooi geregeld M&C

 8. S. Bolivar

  Ons kent ons Deze functie hebben ze voor haar gekocht

 9. Wat een razend vernieuwende voordracht, maar niet heus! Zelfs de schijn van het bundelen van dit soort elites wordt niet meer hoog gehouden.
  Op het eerste gezicht zal je denken, dat de persoon in kwestie dit zelf al niet moet willen en dan op de tweede plaats is de politiek ook helemaal de weg kwijt om dan zo’n benoeming alsnog voor te dragen.
  Wat speelt er in de hoofden van die eilandpolitici? Enfin des te meer reden voor het plaatsen van vraagtekens bij deze autonomie, het schijnt enkel de hogere klasse ten dienste te staan.

 10. ericlapas

  Als dank aan Maduro & Curiel’s Bank krijgt dochter Diane een plaatsvervangend gouverneur functie cadeau. Net als je denkt, het kan niet gekker in dit land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *