DolfijnFM | Minderjarigen aangehouden voor neerschieten 13-jarig meisje

Minderjarigen aangehouden voor neerschieten 13-jarig meisje

Een 13 en 15 jarige jongen zijn gisteren aangehouden voor de schietpartij waarbij een 13-jarige meisje in haar gezicht werd geraakt. Het ging om een drive-by shooting.

De politie benadrukt dat de rol van de twee minderjarigen nog moet worden onderzocht. Beiden zitten vast in afwachting van verder onderzoek.

Bron: DolfijnFM

8 Reacties op “DolfijnFM | Minderjarigen aangehouden voor neerschieten 13-jarig meisje

 1. @ Legu,

  Dus de politie arresteert 2 jongens, van 13 en 15 jaar, omdat ze er absoluut niets mee te maken hadden ? Jij gelooft ook nog in sprookjes of niet ?

  Ongeacht wie het heeft gedaan, degene die de schoten heeft gelost en die erbij betrokken was (of als chauffeur of als gewoon inzittende) hebben een aardig steekje los. Wanneer je denkt dat het normaal is een wapen leeg te schieten op 2 kinderen dan spoor niet, simple as that.

  Over het motief ?
  Dat kan variëren van ‘ze had één van die jongens gedumpt of afgewezen als vriendje’ tot ‘ze had hem en plein public voor l*l gezet’ tot ‘ze keek hem verkeerd aan en showde geen respect’.
  Wat het motief ook mag zijn, het lijkt mij 100 % kans dat de schietpartij het gevolg was van extreem lange tenen. Maar dat is een bekend syndroom hier op Curacao, hebben er veel meer last van.

 2. @mossel houd toch op met jou eeuwige herhaling van Gerrit dit en dat en val ons niet steeds met dat gezeur lastig. Blijkbaar had je verkeerd gehokt en veel geld verloren. Als jij een man bent dan ga je naar de rechter jouw geld terug te krijgen. Maar om een of andere reden durf je dat niet. En de reden zal wel medeplichtigheid in duistere dingen zijn en uitbuiting van anderen? Verkeerd gegokt, je bent geen haar beter dan jou vijanden. Tokkky !

 3. Abraham Mossel

  @ Legu, ben je ooit wel eens naar school geweest, nou ik niet, zoals je weet , vlak na de oorlog , maar jij bent nog dommer als ik weet niet wat, om je in een keer je zelf te verraden als HOEDANOOK , niet echt bij de hand Toch, of ben jij Gerrit de Raf de roofvogel Him zelffe

 4. @Mossel, huh? Teveel San Pablo op?

 5. Jesus., wat een leeftijden. Verschrikkelijk dit.

 6. Abraham Mossel

  Had ik het niet gezegt, Lange tenen en een kort lontje!

 7. @Joep het staat nergens dat zij het ook gedaan hebben. Het onderzoek loopt nog. Als 13 -15 jarige zonder rijbewijs vanuit een rijdende auto schieten gaat niet zomaar, dacht ik.

 8. Joep Meloen

  13 en 15 jaar ?????
  Hoe komen die aan een vuurwapen ? Vast niet zelf aangeschaft
  Maar wat een fantastische opvoeding hebben deze kinderen weer gehad en het worden vast en zeker vooraanstaande burgers in deze maatschappij. Over een paar jaar zijn het succesvolle artsen, chemici of wat dan ook.

  Pfffff, gaat goed met het eiland. En nog steeds maar vol blijven houden dat iedereen kinderen mag krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *