DolfijnFM | Minister van Verkeer: let op deze maand

De maand december is volgens haar traditiegetrouw een slechte maand, met meer ongelukken en gewonden en vaak ook meer doden in het verkeer | Chronicle

Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Zita Jesus-Leito roept de bevolking op om extra voorzichtig te zijn in het verkeer.

De maand december is volgens haar traditiegetrouw een slechte maand, met meer ongelukken en gewonden en vaak ook meer doden in het verkeer. Dit jaar staat de teller op 16. Gemiddeld vallen er sinds 2000 20 doden elk jaar in het verkeer.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Minister van Verkeer: let op deze maand

 1. Alcohol(Bacchus) en verkeer gaan niet samen.

 2. Fred Schiedam

  Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Zita Jesus-Leito roept de bevolking op om extra voorzichtig te zijn voor ROP directeur mevrouw Cathleen Cecilia. Eerst de balk uit eigen oog verwijderen …..

  Trouwens, ik hoor niets meer van Jesus over het gedrag van haar topambtenaar, of hoort bedreigen van vrije media tot regeringsbeleid?

 3. De wetten zijn er. Zoals altijd het probleem is, hier: het handhaven.

 4. Het invoeren van 80 km per uur op b.v. Schottegatweg zal daar zeker niet aan bijdragen.

 5. Leito moet niet zeuren.

  Steek je handen eens uit de mouwen en, in plaats van het benoemen van je man en zus in overheidsfuncties, zorg voor wetten die er voor zorgen dat notoire zuipschuiten als Carlos Monk en Rob Polar Blaauw nooit meer straalbezopen achter het stuur kruipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *