DolfijnFM | Ministerie nodig studenten met DUO-problemen uit

Ze wil de problemen inventariseren, om te kijken of er wat moet gebeuren | Extra


Heb je in Nederland gestudeerd en problemen met hoge aflossing van je studieschuld bij DUO? Minister Alcala-Walle van Onderwijs nodigt je dan uit voor een bijeenkomst.

Ze wil de problemen inventariseren, om te kijken of er wat moet gebeuren. Zet in je agenda: aanstaande donderdag 18 juli om zeven uur. Locatie is het APC-gebouw op de Schouwburgweg in Groot-Davelaar.

Bron: http://www.dolfijnfm.com/ministerie-nodig-studenten-met-duo-problemen-uit/DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Ministerie nodig studenten met DUO-problemen uit

 1. John Bash

  Minister wil de problemen inventariseren om te kijken of er wat moet gebeuren. Weer een brief schrijven naar de Nederlandse collega minister van onderwijs? Onder het mom van de studenten zijn zo zielig?
  Het enige wat moet gebeuren is dat de schuld betaald wordt door de studenten.
  Mentaliteit bij een deel van de bevolking is: ik wil alles hebben, maar er niet voor betalen.
  Regels van DUO zijn duidelijk.

 2. Is AlKLM Walle op het eiland dan?

 3. ericlapas

  Het lijkt alsof de minister weer op kosten van deze ex studenten wilt scoren lijkt me niet verstandig om elke keer volwassen kerels en dames bij de hand te moeten nemen..

  Het lijkt alsof deze ex studenten achterlijk zijn, ik neem aan dat ze kunnen rekenen en weten wat ze voor getekend hebben? Trouwens met een studieschuld wilt je toch je salaris in euros hebben.

  In mijn tijd was het mogelijk om de werkgever te vragen om de schuld over te nemen en deze af te lossen met verdiende bonussen, vakantiegeld en evt 13de maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *